Υλικό-Συσκευές

Απογειώστε τον ψηφιακό μετασχηματισμό σας με τα συστήματα εκτύπωσης imageRUNNER ADVANCE DX

Ο εργασιακός χώρος μεταβάλλεται ταχύτατα. Χάρη στις δυνατότητες απομακρυσμένης εργασίας και με τη βοήθεια φορητών συσκευών, οι εργαζόμενοι μπορούν να δουλεύουν οποτεδήποτε και οπουδήποτε επιθυμούν. Η ευελιξία στην προσέγγιση της διαχείρισης των πληροφοριών είναι κρίσιμης σημασίας. Στην Canon εξελίσσουμε το χαρτοφυλάκιό μας πέρα από την εκτύπωση και τη σάρωση, δημιουργώντας προσαρμοζόμενους κόμβους για τον ψηφιακό μετασχηματισμό: γνωρίστε τη νέα σειρά imageRUNNER ADVANCE DX. Όπου κι αν βρίσκεστε στην πορεία του ψηφιακού σας μετασχηματισμού, οι νέες μας συσκευές μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδυάσετε με ενιαίο τρόπο το έντυπο και το ψηφιακό, προάγοντας την παραγωγικότητα και απελευθερώνοντας πολύτιμους πόρους.

Μετασχηματισμός της παραγωγικότητας

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις είναι δυναμικές, και χρειάζονται την κατάλληλη τεχνολογία για να μπορούν να συμβαδίσουν. Με τη σειρά imageRUNNER ADVANCE DX, η ψηφιοποίηση, η αρχειοθέτηση και η ανάκτηση των εγγράφων δεν υπήρξε ποτέ τόσο εύκολη. Μέσω της τελειοποίησης των ροών εργασίας εγγράφων σε όλο το φάσμα του κύκλου ζωής τους, η προηγμένη, υψηλής ταχύτητας, αμφίπλευρη σάρωση μειώνει την περιττή διαχείριση, καταγράφοντας με ακρίβεια την πληροφορία, με ασφαλή τρόπο και στον συντομότερο χρόνο της αγοράς. Αυτές οι επιπρόσθετες εργασίες όπως η ονομασία, η αποθήκευση, οι είσοδοι τρίτων μερών και η μαζική αποθήκευση πραγματοποιούνται πλέον αυτομάτως.

«Οι συσκευές μας δεν αποτελούν πλέον απομονωμένες μονάδες εντός του γραφείου, αλλά έναν έξυπνο κόμβο, πλήρως ενταγμένο στις υπάρχουσες επιχειρηματικές υποδομές», αναφέρει ο Taz Nakamasu, Executive Vice President, B2B Document Solutions, Canon Europe. «Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς, η σειρά imageRUNNER ADVANCE DX είναι σχεδιασμένη για να ενισχύει την αποδοτικότητα του εργασιακού χώρου, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει τα σημαντικά έγγραφα και πληροφορίες της επιχείρησης».

Ευέλικτη ενσωμάτωση με το cloud

Είτε χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά το cloud ή έχετε ήδη επενδύσει σε σχετικές λύσεις, η σειρά imageRUNNER ADVANCE DX είναι έτοιμη να σας υποστηρίξει, ανεξαρτήτως του συστήματός σας. Χάρη στη στενότερη ενσωμάτωση του software και το hardware μας, είναι ευκολότερο να έχετε πρόσβαση στις λύσεις μας που παρέχονται μέσω του cloud, για διαχείριση περιεχομένου και παραγωγής. Το uniflow Online Express είναι πλέον ενσωματωμένο και έτοιμο για χρήση στη συσκευή, με δυνατότητα κλιμάκωση των απαιτήσεών σας, όποτε αυτό χρειαστεί. Για παράδειγμα μπορείτε να αναβαθμίσετε το uniflow Online, για να επωφεληθείτε από περισσότερες συνδέσεις με το cloud, για προηγμένες σαρώσεις και επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας και αναφορών.

Χρησιμοποιείτε διαφορετική πλατφόρμα software; Σας καλύπτουμε και σε αυτή την περίπτωση. Η σειρά imageRUNNER ADVANCE DX είναι συμβατή με πολλές πλατφόρμες cloud από τρίτα μέρη, όπως τα PaperCut, Kofax και τώρα, Concur, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη λύση.

«Γνωρίζουμε ότι το σύγχρονο εργατικό δυναμικό αξιοποιεί τα εργαλεία φορητότητας. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήσαμε μια νέα σειρά συσκευών, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας για συνδεσιμότητα με το cloud και αποδοτική συνεργασία με απομακρυσμένες ομάδες», συνεχίζει ο κύριος Nakamasu. «Η σειρά imageRUNNER ADVANCE DX είναι πρωταθλήτρια στην αποδοτική συνεργασία μεταξύ απομακρυσμένων ομάδων, επιτρέποντας στους εργαζομένους πρόσβαση στην πληροφορία και τις διεργασίες, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται».

Συνεργάτης στην ψηφιοποίηση

Η τεχνολογία μας εξελίσσεται όπως και οι πελάτες μας. Η σειρά imageRUNNER ADVANCE DX είναι το αποτέλεσμα ετών καινοτομίας, συνδυάζοντας βελτιώσεις στην παραγωγικότητα, τη συνεργατικότητα, την ανθεκτικότητα έναντι κυβερνο-επιθέσεων, την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία, όλα αυτά σε μια σειρά που επιφέρει μετασχηματισμό. Είναι αυτή ακριβώς η συνεχής μας επένδυση στην τελειοποίηση της τεχνολογίας μας, η οποία έχει πείσει την κορυφαία εταιρεία ανάλυσης αγοράς Keypoint Intelligence να μας απονείμει το βραβείο BLI 2020 “Copier MFP Line of the Year” για τους imageRUNNER ADVANCE1.

Οι επιχειρήσεις δεν βασίζονται πλέον μόνο στο χαρτί. Γι αυτό οι συσκευές μας δεν είναι μόνο εκτυπωτές. Είτε πρόκειται για τράπεζα ή κατάστημα λιανικής, επιχείρηση μικρού ή μέσου βεληνεκούς ή μεγάλος οργανισμός, η τεχνολογίας μας κλιμακώνεται και είναι σχεδιασμένης για να βοηθήσει κάθε πελάτη να διαχειρίζεται την πληροφορία σε έναν ψηφιακό κόσμο», καταλήγει ο κύριος Nakamasu».

Η νέα σειρά imageRUNNER ADVANCE DX θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Φεβρουαρίου, για επιλεγμένα μοντέλα της οικογένειας Gen 3.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Μηχανισμός αυτόματης τροφοδοσίας 1 περάσματος (ADF) 270 ipm για duplex A4 (ασυναγώνιστη ταχύτητα στην αγορά)
  • Νέο γυαλί ανθεκτικό στις κηλίδες (διαθέσιμο μόνο από την Canon)
  • Εργονομικός σχεδιασμός ADF
  • Ενσωματωμένο uniFLOW Online Express ως στάνταρ για συνδεσιμότητα με το cloud
  • Λογισμικό διαχείρισης εξόδου, UniFLOW Online, μπορεί πλέον να λειτουργήσει απευθείας από τη συσκευή, σε συνδρομητική βάση, για ευκολότερη υιοθέτηση και εφαρμογή
  • Ακόμη πιο αθόρυβη λειτουργία σάρωσης, που καθιστά τα συστήματα imageRUNNER ADVANCE DX κορυφαία λύση για περιβάλλοντα γραφείου

1 https://www.keypointintelligence.com/news/awards/2020/canon-claims-bli-2020-copier-mfp-line-of-the-year-award-from-keypoint-intelligence/

close menu