Προϊόντα-Υπηρεσίες

Το 4ο Συνέδριο MoodleMoot αυτή την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28/11/2020

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με φορείς εκπαίδευσης και ανάπτυξης, διοργανώνουν στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2020 το 4ο Συνέδριο MoodleMoot το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

Σκοπός του Συνεδρίου MoodleMoot είναι να προωθήσει το γόνιμο και δημιουργικό διάλογο στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη χρήση του Moodle, να αναδείξει καλές πρακτικές χρήσης του στην Ελλάδα, καθώς και να παρουσιαστούν καινοτόμες χρήσεις λειτουργιών του Moodle στην Ελλάδα και διεθνώς.

Κατά την διάρκεια του διήμερου συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 40 ομιλίες και workshops, προσφέροντας ένα πλούσιο διήμερο σε θέματα e-μάθησης, από την κοινότητα του moodle, την πιο δυναμική κοινότητα elearning στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ανάμεσα στους κεντρικούς ομιλητές του συνεδρίου είναι:

Και δεκάδες ακόμα ομιλίες και παρουσιάσεις για θέματα όπως Mobile Learning

  • Learning analytics
  • Gamification στο Moodle
  • Διαχείριση και ανάπτυξη του Moodle
  • Καλές πρακτικές χρήσης Moodle στην Πρωτοβάθμια-Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
  • Καλές πρακτικές χρήσης Moodle στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
  • Καλές πρακτικές χρήσης Moodle σε εταιρικό περιβάλλον

Στην έναρξη του MoodleMoot 2020, θα χαιρετίσουν, ο Ιδρυτής και CEO του Moodle Martin Dougiamas, o Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Καθηγητής Πέτρος Πασιαρδής και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Πρόεδρος της Οργανωτικης Επιτροπής του MoodleMoot, Δημήτριος Σάμψων.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου και των workshops είναι διαθέσιμο στο https://pretalx.ellak.gr/moodlemoot2020/schedule/ , η παρακολούθηση του θα γίνει μέσω ζωντανής μετάδοσης από το https://moodlemoot.ellak.gr/zontani-metadosi/και μπορείτε να εγγραφείτε να το παρακολουθήσετε στο https://moodlemoot.ellak.gr/engrafi-parakolouthisis/. Για τα εργαστήρια του MoodleMoot απαιτείται ξεχωριστή εγγραφή

close menu