Επιχειρήσεις

Hoper: Η πρώτη εταιρεία αεροπορικών μετακινήσεων με ελικόπτερο στην Ελλάδα

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φορέων του τουρισμού και των μεταφορών, καθώς η Hoper υπόσχεται να φέρει μια νέα εποχή στις αεροπορικές μετακινήσεις στην Ελλάδα

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη εκδήλωση για την ανακοίνωση της λειτουργίας της Hoper. Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που θα προσφέρει προγραμματισμένες αεροπορικές μετακινήσεις με ελικόπτερο σε δημοφιλείς προορισμούς σε όλη τη χώρα.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους και να απευθύνουν χαιρετισμό ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη. Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη σημασία της καινοτομίας αυτής για τον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού στην Ελλάδα.

Την εταιρεία και τις υπηρεσίες της θα παρουσιάσει η ιδρυτική ομάδα της Hoper, η οποία αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη του επιχειρηματικού κλάδου. Ο Δημήτρης Μέμος, CEO της Hoper, θα αναλύσει το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας. Ο Κώστας Γεράρδος, CEO της Πλαίσιο, θα αναφερθεί στην τεχνολογική υποδομή που υποστηρίζει τις υπηρεσίες της Hoper. Ο Γιώργος Παπαϊωαννίδης, Partner της Saronic Ferries, θα μιλήσει για τις συνέργειες και τις συνεργασίες που αναμένονται. Επίσης, η Mathilda Nathan, CEO της Borrn, θα παρουσιάσει τις προοπτικές ανάπτυξης και καινοτομίας που φέρνει η Hoper στην αγορά.

Η Hoper στοχεύει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο ταξιδιού και προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους επιβάτες. Οι προγραμματισμένες μετακινήσεις με ελικόπτερο θα καλύπτουν δημοφιλείς τουριστικούς και επιχειρηματικούς προορισμούς, παρέχοντας ευελιξία και ταχύτητα στις μετακινήσεις.

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φορέων του τουρισμού και των μεταφορών, καθώς η Hoper υπόσχεται να φέρει μια νέα εποχή στις αεροπορικές μετακινήσεις στην Ελλάδα.

TAGS:

close menu