Παπαγάλλος

ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ NA ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ «ΚΙ’ ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ . . . ΧΕΙΜΩΝΑ»!

ΓΙΑ ΤΡΕΞΤΕ ΓΙΑ ΤΑ «ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ» KAI META ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΕΣΕΣΕΡ

Aκουσα ότι πολλοί πληροφο(φ)ρικάριοι ετοιμάζονται για διακοπές!

Και μάλιστα σε ταπεινά και καταφρονεμένα νησιά (η Μύκονος είναι πλέον πασέ) οδηγώντας “βαρκούλες” (15μετρες και πάνω), σακολέβες και “τρεχαντήρια” με κάτι 300 έσω-έξω και κάτι «ιστιό» 12άρια σε κόσμο και πάνω.

«Πήραν τα μπόνους τους» μου σφύριξε πάρα πολύ «αδερφικά»  φαρμακόγλωσσος, ο οποίος μου έδωσε στεγνά και δελτίο απόπλου πολλών και μη εξαιρετέων.

Και εξηγούμαι. . .

Εμένα δεν μου καίγεται ούτε πρόκα για το που θα πάνε και πως θα ξοδέψουν τα μπόνους τους οι πληροφο(φ)ρικάριοι. Να τάχουν να τα χαίρονται. Άλλωστε τα δικαιούνται και τα έχουν δουλέψει!

Όμως τα έργα είναι υποχρεωμένοι να τα παραδώσουν!

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ Ο ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ . . . ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ!

 

ΠΟΙΑ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΙΑ myGOV. ΕΜΕΙΣ, ΜΥ LITLLE CATS (ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ) ΤΑΧΑΜΕ ΛΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1968!

Ποια «η-γκαβ», ποιες πλατφόρμες, ποια e-ΚΕΠ, ποια κλάουντ και κουραφέξαλα.

Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια (που λέει και το τραγούδι) τάχαμε λύσει εμείς πριν 60 χρόνια. Τόσο μπροστά ήμασταν και είμαστε ! (Ο Ολυμπιακός το αποδεικνύει!)

Πατήστε στο βίντεο να δείτε πως ο δήμος Πειραιά είχε λύσει τα θέματα των εγγράφων και πιστοποιητικών των δημοτών του το 1968.

Ναι το 1968!

Και σχεδόν τσάμπα, όχι όπως τώρα που μου θέλετε και «ΣΥΖΕΥΞΙΣ», χιλιοπληρωμένο, καλοπληρωμένο (για τους σιδεράδες), ακριβοπληρωμένο και ακόμα στον “αέρα”

ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Εσχάτως έφθασαν στα «κιβώτιά» μας ενημερώσεις ότι φλυαρούντες τινές έχουν προβληματιστεί (Ναι, σας λέω, είναι για πολλά γέλια οι άνθρωποι) για τα αίτια και τα αιτιατά της επανενεργοποίησης του «παπα-γάλ(λ)ου» και μάλιστα με τέτοια ένταση και . . .οίστρο!

Τους παρακαλούμε να ασχοληθούν με τα «ανεκτέλεστά» τους και τα ενδιάμεσα παραδοτέα (που τα έχουν ξεχάσει) και να μας αφήσουν ήσυχους στο “κλαδί μας” ως θορυβώδεις παπα-γάλ(λ)ους.

 

IN MEMORIAM

Ήταν από τους πολυαγαπημένους μου ηθοποιούς.

Ένας ηθοποιός που όσο μεγάλωνε γινόταν όλο και καλύτερος, σε σημείο που δεν χόρταινες να τον βλέπεις ξανά και ξανά. Ήταν από την στόφα των ηθοποιών που «τόχαν». Αυτών δημιουργούσαν Τέχνη και το Χόλυγουντ «έτριζε», όταν έπαιζαν στην σκηνή. Ήταν από την παλιά φρουρά, αυτήν που λιγοστεύει. Αυτή που θα σβήσει από το Netflix  και την Τεχνητή Νοημοσύνη. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη οι εκπρόσωποι της παλιάς φρουράς.

Όπως και ο Κλιντ Ηστγουντ, 94 ετών, που με συντρόφευσε στα αναφορές μου στην «δι-εκδίκηση» της Forthnet από την Vodafone και Wind.

Όπως ο Τζακ Νίκολσον 87 ετών, ο Αλ Πατσίνο 84 ετών, ο κολλητός του Ρομπερτ ντε Νίρο 80 χρονών, και πολλοί άλλοι που θα ακολουθήσουν τον Σάδερλαντ.

Νομοτέλεια!

 

 

close menu