Στρατηγική Συνεργασία

Νέα συνεργασία SHOPFLIX και FLEXCAR

Το SHOPFLIX με πάνω από 6,5 εκατομμύρια προϊόντα και με την τεράστια γκάμα κατηγοριών που παρουσιάζονται στις σελίδες του έχει ό,τι χρειάζεται για να συντροφεύσει τους Έλληνες σε κάθε περίσταση της ζωής τους. Από σήμερα, μέσα από την πλατφόρμα του, οι πελάτες του μπορούν να κάνουν δικό τους ακόμα και το νέο τους αυτοκίνητο!

Το SHOPFLIX συνεργάζεται με τη FlexCar, την ευέλικτη λύση στο leasing του αυτοκινήτου, δίνοντας τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επαγγελματίες να αποκτήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους σε 3 μόλις βήματα:

  1. Οι επισκέπτες του SHOPFLIX συμπληρώνουν σε ελάχιστα μόλις δευτερόλεπτα τη σχετική  φόρμα
  2. Άμεσα εκπρόσωπος της FlexCar τους καλεί
  3. Μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες μπορούν να οδηγήσουν το νέο τους αυτοκίνητο

Τόσο απλά… χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς προκαταβολή, με ένα μόνο μίσθωμα και έχοντας τη δυνατότητα αλλαγής ή αγοράς οποιαδήποτε στιγμή!

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Το SHOPFLIX και η FlexCar γιορτάζουν τη συνεργασία τους και κάνουν δώρο για κάθε μίσθωμα μέσω SHOPFLIX, μια δωροκάρτα αξίας 50€ για να κάνουν τις αγορές τους στο marketplace όλης της Ελλάδας.

Το SHOPFLIX από την αρχή της λειτουργίας του έχει δεσμευτεί ότι θα προσφέρει στους πελάτες του μια ολοκληρωμένη εμπειρία που υπερβαίνει τα όρια του παραδοσιακού εμπορίου. Η συνεργασία του με τη FlexCar έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά αυτή τη δέσμευση και να προσθέσει μία ακόμα υπηρεσία στο SHOPFLIX που καθιστά τον απόλυτο προορισμό για ό,τι και αναζητούν οι επισκέπτες του.

Μάθετε  περισσότερα εδώ.

close menu