Προϊόντα-Υπηρεσίες

Τα νέα iPhone 16 και AirPods 4 έφτασαν στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop

Η νέα σειρά iPhone 16 και τα υπερηχητικά AirPods 4 είναι πλέον διαθέσιμα στο Vodafone eShop και στα καταστήματα Vodafone, με ευέλικτους τρόπους απόκτησης μέσω του προγράμματος Vodafone Flex ώστε όλοι να μπορούν να αποκτήσουν την μοναδική εμπειρία τεχνολογίας της Apple.

Πιο συγκεκριμένα, το γεμάτο χρώμα iPhone 16 είναι διαθέσιμο από 40,76€/μήνα με το πρόγραμμα Vodafone Flex, ενώ το iPhone 16 Plus, με μηνιαία δόση από 47,46€, ενσωματώνει το νέο A18 chip, τη λειτουργία Camera Control, το Action Button για εύκολη πρόσβαση, καθώς και αυξημένη διάρκεια μπαταρίας. Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, διαθέσιμα από 51,63€/μήνα και 62,46€/μήνα αντίστοιχα προσφέρουν το εξαιρετικά ισχυρό A18 Pro chip, μεγαλύτερη οθόνη και προηγμένες δυνατότητες κάμερας για επαγγελματική χρήση.

Επιπλέον, τα νέα AirPods 4, διαθέσιμα από 6,21€/μήνα, προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου με χαρακτηριστικά όπως Απομόνωση Φωνής και Εξατομικευμένο Χωρικό Ήχο. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός τους προσφέρει αυξημένη άνεση και σταθερότητα κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, ενώ το H2 chip εξασφαλίζει βελτιωμένη ηχητική εμπειρία και καλύτερη ποιότητα κλήσεων, με ελαχιστοποίηση των εξωτερικών θορύβων.

Στα καταστήματα Vodafone, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ομάδας Ready είναι στη διάθεση των πελατών για να παρουσιάσουν τη σειρά iPhone 16 και τα AirPods 4.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά iPhone 16 καθώς και για τα AirPods 4

close menu