Apps

Το Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του EPLO μέσω του South3E ξεκινά το S3E Charge Fast-Track Acceleration για startups «βαθιάς τεχνολογίας» στη Νότια Ευρώπη

Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων επιταχυντών, το Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του EPLO και το πρόγραμμα South3E, που χρηματοδοτείται από την ΕΕ, με χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της τρίτης και τελευταίας ανοιχτής πρόσκλησης για το πρόγραμμα επιτάχυνσης S3E Charge.

Ο νέος επιταχυντής, S3E Charge Fast-Track Acceleration, με τη βοήθεια των ειδικών του Ινστιτούτου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξειδικευμένη υποστήριξη σε startups στον τομέα της βαθιάς τεχνολογίας Deep Tech στο στάδιο της ανάπτυξής τους, με γρήγορο ρυθμό. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, που θα διαρκέσει 4 εβδομάδες, μέχρι και 30 επιλεγμένες startups θα έχουν πρόσβαση σε συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Ο απώτερος στόχος του προγράμματος S3E Charge είναι να βοηθήσει νεοφυείς επιχειρήσεις από τη Νότια Ευρώπη να αναπτύξουν ένα ισχυρό επιχειρηματικό σχέδιο για με επιτυχία να συμμετάσχουν σε δημόσιες και ιδιωτικές χρηματοδοτήσεις και, κατά συνέπεια, να συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός ισχυρού οικοσυστήματος καινοτομίας Deep Tech στην περιοχή.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το S3E Charge Fast-Track Acceleration ανοίγει στις 23 Σεπτεμβρίου (12:00 CET) και κλείνει στις 11 Οκτωβρίου (17:00 CET). Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 4 εβδομάδες, από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου, 2024.

Οι startups που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να κατεβάσουν τις επίσημες Οδηγίες για την Αίτηση στο S3E και να συμπληρώσουν την αίτηση στο F6S. Η ομάδα του South3E σας προσκαλεί επίσης στην ενημέρωση για το πρόγραμμα S3E Charge στις 30 Σεπτεμβρίου στις 12:00 CET.

Το S3E Charge Fast-Track Acceleration δέχεται αιτήσεις από νεοφυείς εταιρείες με έδρα στις ακόλουθες χώρες:

  • Χώρες της Νότιας Ευρώπης: Βουλγαρία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Μάλτα, Πορτογαλία, Ρουμανία, και Σλοβενία.
  • Συνδεδεόμενες χώρες: Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Σερβία, και Τουρκία.

Από την έναρξή του το 2022, το S3E Charge έχει επιταχύνει πάνω από 30 startups. Και αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να συμμετάσχετε στον επιταχυντή που ηγείται της επανάστασης Deep Tech στη Νότια Ευρώπη!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ανοιχτή πρόσκληση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του S3E.

TAGS:

close menu