Βραβεία - Διακρίσεις

Τρία νέα βραβεία προστίθενται στα επιτεύγματα της Threenitas

Η Threenitas S.A., μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των ψηφιακών έργων στην Ελλάδα, σημείωσε επιτυχία στα UX|CX Awards 2024. Σε αυτή την ετήσια εκδήλωση, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις πρωτοποριακές επιδόσεις στον χώρο της ψηφιακής καινοτομίας, η Threenitas S.A. απέσπασε τρία σημαντικά βραβεία της διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση της στην υψηλή ποιότητα.

Συγκεκριμένα η Threenitas S.A. διακρίθηκε στις παρακάτω κατηγορίες:

  • GOLD Βραβείο στην Κατηγορία: Best in Logistics, Supply Chain & Transport
  • GOLD Βραβείο στην Κατηγορία: Best in Food & Beverage
  • BRONZE Βραβείο στην Κατηγορία: Best Use of Customer Platform

Tα βραβεία αφορούν εφαρμογές και πλατφόρμες που υλοποίησε η Threenitas S.A. για εταιρείες και οργανισμούς όπως την Αθηναΐκή Ζυθοποιία και την ZeniΘ – Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Threenitas S.A., Παύλος Καλενδέρογλου, εξέφρασε τη χαρά του για τις πρόσφατες διακρίσεις της εταιρείας στα UX|CX Awards 2024, δηλώνοντας: ‘’Είναι τιμή για εμάς το γεγονός ότι η Threenitas S.A. αναγνωρίζεται για την διαρκής της προσπάθεια και ανέλιξη, διακρινόμενη και στα UX/CX Awards 2024. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος καταφέραμε να συνδράμουμε στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας, προϊόν της συνεχούς προσπάθειάς μας για εξέλιξη.

Θα ήθελα να εκφράσω ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες μας, την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και την ZeniΘ – Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας. Ευχαριστούμε θερμά για την εποικοδομητική συνεργασία μέσα από την οποία πραγματοποιήθηκε η υλοποίηση των στόχων τους που τέθηκαν από τους συνεργάτες μας. Τα Project που έχουμε αναλάβει μας έχουν οδηγήσει σε κοινές επιτυχίες και είμαστε υπερήφανοι για τις συνεργασίες μας. ”

Από το 2010, η Threenitas έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξυπηρετώντας πελάτες στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα να αποτελούν τα κύρια της χαρακτηριστικά, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διεύρυνση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς υποστηρίζοντας δραστηριότητες digital transformation και Web & Mobile product development, και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν Location Based & Proximity Marketing με την πλατφόρμα Let’s Place Connect, CRM & Trade Marketing με την πλατφόρμα Upsellerator και HR & Onboarding solutions με την πλατφόρμα HR Nation.

close menu