Έργα - Διαγωνισμοί

Στις Uni Systems-EΥ το Πληροφοριακό Σύστημα διαχείρισης κινδύνων της ΑΑΔΕ

Η ένωση εταιρειών «Uni Systems-EΥ» υπέγραψε σύμβαση με την ΑΑΔΕ για την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο «ψηφιακό σύστημα καταγραφής, παρακολούθησης και διαχείρισης κινδύνων στην ΑΑΔΕ και κατάρτιση πλάνου διαχείρισης επιχειρησιακής συνέχειας». Η αξία της σύμβασης ανέρχεται στα 2,4 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Μεταξύ άλλων το έργο περιλαμβάνει:

– Προμήθεια ενός νέου, ολοκληρωμένου Πληροφορικού Συστήματος Διαχείρισης Κινδύνων Συμμόρφωσης (Compliance Risk Management) και Επιχειρησιακών Κινδύνων (Enterprise Risk Management).

– Διενέργεια Μελέτης Ανάλυσης Κινδύνων (Risk Assessment Study) για τους Κινδύνους Συμμόρφωσης (Compliance Risk Management) και Επιχειρησιακούς Κινδύνους (Enterprise Risk Management) της Αρχής.

– Διενέργεια Μελέτης Επιχειρησιακού Αντίκτυπου (Business Impact Analysis Study), που θα περιλαμβάνει μία άσκηση καθορισμού και αξιολόγησης  των συνεπειών από μία διακοπή των κρίσιμων επιχειρησιακών λειτουργιών λόγω φυσικών καταστροφών, πολιτικών/κοινωνικών κρίσεων, επιθέσεις κυβερνοασφάλειας, πανδημίας ή κρίσεων λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Δημιουργία Πλάνου Επιχειρησιακής Συνέχειας (Business Continuity Plan), που θα αναπτυχθεί από απαιτήσεις σε πόρους για την επαναφορά των επιχειρησιακών λειτουργιών σε λειτουργία και θα είναι η βάση για την ανάπτυξη του Πλάνου Επιχειρησιακής συνέχειας (BCP Plan) της ΑΑΔΕ.

close menu