Βραβεία - Διακρίσεις

Στον ΟΤΕ και την Initia το Silver Βραβείο των BITE AWARDS για το έργο «Ενίσχυση υπηρεσιών, εφαρμογών & συστημάτων ΤΠΕ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων»

Με το Silver Βραβείο των ΔΕΗ BITE AWARDS 2024 στην κατηγορία «Ψηφιακές Υπηρεσίες και Συναλλαγές με το Δημόσιο» βραβεύτηκε ο ΟΤΕ για το έργο «Ενίσχυση υπηρεσιών, εφαρμογών & συστημάτων ΤΠΕ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων», που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΝΙΤΙΑ, μέλος του Euroaxes Group.

Το έργο αφορά τη ψηφιοποίηση περίπου 90.000 φακέλων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τη δημιουργία ψηφιακών υποδομών για απομακρυσμένες ηλεκτρονικές συναλλαγές μεταξύ Περιφέρειας και πολιτών/επιχειρήσεων.

Σε δηλώσεις του ο Project Manager του έργου από την πλευρά της ΙΝΙΤΙΑ, κ. Αφεντούλης Γαρδιάνος, τόνισε πως σκοπός του έργου ήταν η ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Περιφέρειας προς τους πολίτες, η βελτίωση της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας της Διεύθυνσης, καθώς και η σημαντική μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης των ενδιαφερόμενων, με την εκτέλεση online διαδικασιών.

«Στον Όμιλο Euroaxes, θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τεχνολογικές λύσεις που ενισχύουν τις δυνατότητες των πελατών μας και τους οδηγούν στην εξέλιξη, την ανάπτυξη και την κερδοφορία. Η επιτυχία μας οφείλεται στην άψογη συνεργασία μας με τον ΟΤΕ και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και στην εξαιρετική ομάδα και τους συνεργάτες μας, που με την πλούσια γνώση και την εμπειρία τους συνέβαλαν για άλλη μια φορά στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου», δήλωσε ο κ. Γαρδιάνος.

close menu