Επιχειρήσεις

Η Teleperformance ενισχύει τη λύση Cloud as a Service (CaaS)

Η Teleperformance, πάροχος ψηφιακών επιχειρηματικών υπηρεσιών, ενισχύει τη λύση Cloud as a Service (CaaS) με δύο νέες διακρίσεις από την Amazon Web Services (AWS).

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι απέκτησε πιστοποιήσεις για το AWS Control Tower και το Amazon EC2 for Microsoft Windows, επιταχύνοντας τη μετάβαση των πελατών της στο cloud.

Η πιστοποίηση στο AWS Control Tower επιτρέπει στην Teleperformance να βοηθά οργανισμούς στη δημιουργία και διαχείριση ασφαλών, πολυ­λογαριασμικών περιβαλλόντων στο AWS. Αυτό διασφαλίζει την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση της Υποδομής ως Υπηρεσία (IaaS).

Επιπλέον, η Teleperformance, μέσω της πιστοποίησης Amazon EC2 for Windows, υποστηρίζει τον εκσυγχρονισμό και τη διαχείριση λύσεων Windows στο cloud, βελτιώνοντας την ασφάλεια, την ευελιξία και τη μείωση κόστους των οργανισμών.

Με περισσότερες από 50 AWS πιστοποιήσεις και πάνω από 570 εξειδικευμένα στελέχη, η Teleperformance προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις cloud. Αυτές, σύμφωνα με την εταιρεία, προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, υποστηρίζοντας την τεχνολογική ανεξαρτησία και την επιχειρηματική ευελιξία

close menu