Εκδηλώσεις

Search Magic: Wellbeing Sponsor του Women in Tech SEO Festival στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α.

Η Search Magic, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα του SEO, συμμετείχε ως Wellbeing Sponsor στο Women in Tech SEO Festival (WTSFest), που πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2024 στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α..

Το WTSFest είναι μια ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στην υποστήριξη και την ενδυνάμωση των γυναικών και των περιθωριοποιημένων κοινωνικά ομάδων που εργάζονται στον χώρο του τεχνικού SEO. Στο φεστιβάλ του 2024 φιλοξενήθηκαν 10 διακεκριμένες ομιλήτριες, καλύπτοντας θέματα όπως η καινοτομία, η ανάλυση δεδομένων και η επαγγελματική ανάπτυξη. Το event προωθεί τη δικτύωση και παρέχει μια πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποικιλομορφία και τη συμπερίληψη στον τεχνολογικό τομέα.

Η Search Magic, με τη συμμετοχή της στο WTSFest Philadelphia, υπογράμμισε τη δέσμευσή της για τη στήριξη της ποικιλομορφίας και της ισότητας στον χώρο του SEO. Με την ενεργή παρουσία της, η εταιρεία ανέδειξε την καινοτομία και την τεχνική της εξειδίκευση, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες σε ένα ακροατήριο που αποτελείται κυρίως από γυναίκες επαγγελματίες και άτομα που εκπροσωπούν τις μειονότητες. Η συμμετοχή στο φεστιβάλ συνέβαλε, επίσης, στη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας να διαμορφώσει ένα πιο συμπεριληπτικό ψηφιακό οικοσύστημα.

Η κ. Άννα Μοραγλή, Founder της Search Magic, δήλωσε για τη συμμετοχή της εταιρείας στο Women in Tech SEO Festival: «Στο WTSFest είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τις γυναίκες του SEO και να αναδείξουμε τη σημασία της ποικιλομορφίας στη βιομηχανία μας. Η συνεργασία και η υποστήριξη είναι το κλειδί για την πρόοδο και την καινοτομία.»

Μπορείτε να κλείσετε άμεσα ένα δωρεάν ραντεβού στρατηγικής με την ομάδα της Search Magic εδώ: https://searchmagic.io/book-a-call/.

close menu