Retail

Η iStorm, o ειδικός της Apple, ανοίγει το 17o κατάστημά της στην Κηφισιά

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 19:00 Grand Opening, με πολλές εκπλήξεις

Το νέο κατάστημα iStorm στη Λεωφ. Κηφισίας 281 επεκτείνει την παρουσία της εταιρείας στην Αττική, φέρνοντας υψηλή αισθητική, εξειδικευμένη γνώση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο κοινό της Κηφισιάς, εισάγοντάς το παράλληλα στο μαγικό οικοσύστημα της Apple.

Τα καταστήματα iStorm αποτελούν πόλο έλξης και σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple, χαρίζοντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Κάθε επισκέπτης έχει πρόσβαση στην πλήρη γκάμα προϊόντων Apple, καθώς και σε μοναδικά αξεσουάρ και περιφερειακά. Ως ο μοναδικός επίσημος μεταπωλητής της Apple, διαθέτει τη μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη ποικιλία σε Apple αξεσουάρ, προσφέροντας το προνόμιο της επιλογής και εξελίσσοντας την ποιότητα αγορών των κατοίκων της Κηφισιάς. Το πιστοποιημένο, από την Apple, προσωπικό της iStorm διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις, παρέχοντας εξατομικευμένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Το νέο κατάστημα τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και με πρωτοποριακές προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες, αντίστοιχο με την ποιότητα και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple. Ως το Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Authorised Service Provider) στη καρδιά της Κηφισιάς με έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς, θα παρέχει κορυφαίας ποιότητας τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των προϊόντων της Apple και αποτελώντας την καλύτερη επιλογή ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η μοναδική εμπειρία χρήσης τους.

O ειδικός της Apple προσκαλεί, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00, όλους τους Apple fans, στα εγκαίνια του νέου καταστήματος iStorm στη Λεωφόρο Κηφισίας 281, για να ανακαλύψουν τον απόλυτο Apple προορισμό. Προβλέπεται μια συναρπαστική ημέρα γεμάτη μουσική, προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Apple και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, την οποία θα πλαισιώσει η Αντωνία Καούρη, γνωστή μουσικός και συνθέτης, ανεβάζοντας τη διάθεση με ζωντανή μουσική.

Το δέκατο έβδομο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.istorm.gr/kifissia-opening

TAGS:

close menu