Έργα - Διαγωνισμοί

Η OTS ανάδοχος έργου 4,4 εκατ. για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

H OTS αναδείχθηκε ανάδοχος του διαγωνισμού για την «αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», με συνολικό συμβατικό τίμημα 4,4 εκατ. ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου θα αναπτυχθούν τα παρακάτω συστήματα:

– Σύστημα διαχείρισης ψηφιοποιημένου αρχείου αδειών κυκλοφορίας οχημάτων και αδειών οδήγησης: αφορά την εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης ψηφιοποιημένου αρχείου. Στόχος του συστήματος είναι η δημιουργία και η διαχείριση ψηφιοποιημένου φακέλου για τις άδειες κυκλοφορίας και τις άδειες οδήγησης.

– Σύστημα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πολιτών: αφορά στην ανάπτυξη ενός συστήματος ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πολιτών με τεχνολογίες που θα υποστηρίζουν απομακρυσμένη πρόσβαση και εργασία.

– Σύστημα ευφυούς λογισμικού διαχείρισης ψηφιοποιημένου αρχείου: αφορά την ανάπτυξη και εγκατάσταση συστήματος ευφυούς διαχείρισης ψηφιοποιημένου αρχείου (το οποίο θα τεκμηριώνει και θα διαχειρίζεται το υφιστάμενο αρχείο που υπάρχει σε έντυπη μορφή) θα χρησιμοποιεί τεχνικές Τεχνητής Νοημοσύνης

– Ψηφιοποίηση υφιστάμενου αρχείου: στόχος αποτελεί η ψηφιοποίηση και η τεκμηρίωση του υφιστάμενου αρχείου Αδειών Κυκλοφορίας Οχημάτων και Αδειών Οδήγησης.

TAGS:

close menu