Uncategorized

Παπαστεργίου: Έρχεται πλατφόρμα ελέγχου των κινητών των παιδιών από τους γονείς

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης λειτουργεί οριζόντια για όλο το κράτος τονίζει με την συνέντευξη του στο Mononews ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου που περιγράφει τον σχεδιασμό του για μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολίτων.

Όπως με την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων αφού το υπουργείο υλοποιεί πλατφόρμα μέσω της οποίας οι γονείς θα ενημερώνονται για τα εργαλεία και τις ρυθμίσεις γονικού ελέγχου με τα οποία μπορούν να επιτηρούν τη χρήση του διαδικτύου και τις εφαρμογές στο κινητό των παιδιών τους.

Παράλληλα ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλάει για το σχεδιασμό της κυβέρνησης για τις νέες κάμερες στους δρόμους και την αντιμετώπιση των τροχαίων. Πλέον οι κάμερες θα καταγράφουν την παράβαση και η κλήση θα έρχεται στα κινητά των οδηγών.

Για τους λογαριασμούς ρεύματος ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης επισημαίνει πως θα μπορούνε να αλλάξουμε πάροχο με ένα κλικ μέσω του gov.gr wallet από το κινητό μας.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρεται ακόμα στην κυβερνοασφάλεια και το πρόγραμμα των μικρoδορυφόρων ενώ απαντάει για το αν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές στη γενέτειρα του στα Τρίκαλα.

Η συνέχεια στο mononews.gr

close menu