Τοπική Αυτοδιοίκηση

eDimon Δήμου Γλυφάδας και Αστυπάλαιας από την MPASS

Ένας ΑΙ Ειδήμων Ψηφιακός Βοηθός για την Εξυπηρέτηση των Δημοτών

Η MPASS, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της Καινοτομίας και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, αφουγκράστηκε την ανάγκη των Δήμων και Περιφερειών να αναβαθμίσουν την εξυπηρέτηση και επικοινωνία τους με τους πολίτες, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας την πλατφόρμα eDimon που έχει ήδη λανσαριστεί στους Δήμους Γλυφάδας και Αστυπάλαιας. Ο Ειδήμων Ψηφιακός Βοηθός είναι ένα έξυπνο AI chatbot που παρέχει σε πραγματικό χρόνο χρήσιμες πληροφορίες στους Δημότες, χωρίς την ανάγκη παρέμβασης ανθρώπινου δυναμικού.

Διατυπώνοντας τις ερωτήσεις τους σε ελεύθερο κείμενο αλλά και σε Greeklish, οι Δημότες μπορούν να λαμβάνουν ακριβείς και άμεσες απαντήσεις αδιάλειπτα (24/7), βάσει της εκπαίδευσης ερωτημάτων που έχει πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα. Ο eDimon Ψηφιακός Βοηθός ενσωματώνεται και μπορεί είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Δήμου/Περιφέρειας ή και άλλων ψηφιακών καναλιών όπως Viber, Facebook Messenger, WhatsApp, και προσφέρει προσωποποιημένη ενημέρωση αλλά και δυνατότητα διαχείρισης ερωτηματολογίων ή διεξαγωγής άτυπων δημοψηφισμάτων.

Με την ΑΙ πλατφόρμα της MPASS, οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα μπορούν να επικοινωνούν και να ενημερώνουν μαζικά τους Δημότες, να εκπαιδεύουν νέα ερωτήματα, και να εξάγουν στατιστικά για την αποτίμηση της υπηρεσίας του Ψηφιακού Βοηθού, βελτιώνοντας έτσι αισθητά σημαντικούς δείκτες ικανοποίησης αλλά και την εμπειρία αλληλεπίδρασης των Δημοτών.

close menu