Υλικό-Συσκευές

Εξέλιξη τις Ψηφιακές Επικοινωνίες με το GWN7664E της Grandstream

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η συνεχής και ασφαλής σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι υψίστης σημασίας. Για αυτό η PartnerNET παρουσιάζει το νέο μέλος της GWN σειράς, το GWN7664E High-Performance AX6000 Wi-Fi 6 Access Point της Grandstream με τεχνολογία 802.11ax Wi-Fi 6.

Το GWN7664E προσφέρει εντυπωσιακή aggregate wireless throughput 6 Gbps εξασφαλίζοντας γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους χρήστες. Διαθέτοντας dual-band 4×4:4 MU-MIMO με DL/UL OFDMA technology, το GWN7664E μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και την απόδοση του δικτύου, ειδικά σε περιβάλλοντα υψηλής πυκνότητας όπου συνδέονται ταυτόχρονα πολλαπλές συσκευές.

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του GWN7664E είναι η εκτεταμένη εμβέλειά του έως και 175 μέτρα, παρέχοντας ισχυρή συνδεσιμότητα σε μεγάλες περιοχές. Αυτό το access point υποστηρίζει έως και 512 ταυτόχρονες Wi-Fi client devices, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για περιβάλλοντα με υψηλή κίνηση χρηστών. Περιλαμβάνει επίσης δύο 2.5G θύρες, προσφέροντας ευέλικτες και υψηλής ταχύτητας επιλογές ενσύρματης συνδεσιμότητας.

Το GWN7664E δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια με το anti-hacking secure boot και το κλείδωμα κρίσιμων δεδομένων/ελέγχου μέσω digital signatures, μοναδικών security certificates και τυχαίων default passwords ανά συσκευή. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν ότι το δίκτυό σας παραμένει προστατευμένο από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και κυβερνοαπειλές.

Επιπλέον, το GWN7664E προσφέρει προηγμένο Quality of Service (QoS) για να εξασφαλίζει την απόδοση εφαρμογών χαμηλής καθυστέρησης σε πραγματικό χρόνο, όπως οι βιντεοδιασκέψεις και οι VoIP κλήσεις. Αυτό εγγυάται μια απρόσκοπτη και αδιάλειπτη εμπειρία χρήστη, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Για ευκολία στη διαχείριση, το GWN7664E περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο controller που μπορεί να διαχειρίζεται έως και 50 τοπικά GWN APs. Για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, το GWN.Cloud προσφέρει απεριόριστη διαχείριση AP, και το GWN Manager προσφέρει διαχείριση λογισμικού AP στην τοποθεσία, επιτρέποντας ευέλικτες και κλιμακούμενες λύσεις διαχείρισης δικτύου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • 6 Gbps aggregate wireless throughput, 5 Gbps aggregate wired throughput
  • Dual-band 4×4:4 MU-MIMO με τεχνολογία DL/UL OFDMA
  • Κάλυψη έως και 175 μέτρα
  • Υποστηρίζει 512 ταυτόχρονες συσκευές Wi-Fi
  • Περιλαμβάνει 2x 2.5G θύρες
  • Προηγμένο QoS για να εξασφαλίζεται η απόδοση εφαρμογών χαμηλής καθυστέρησης σε πραγματικό χρόνο
  • Ασφαλής εκκίνηση κατά του hacking και κλείδωμα κρίσιμων δεδομένων/ελέγχου μέσω ψηφιακών υπογραφών, μοναδικού πιστοποιητικού ασφαλείας/τυχαίου προεπιλεγμένου κωδικού πρόσβασης ανά συσκευή
  • Αυτόματη προσαρμογή ισχύος κατά την αυτόματη ανίχνευση PoE ή PoE+
  • Ενσωματωμένος ελεγκτής που διαχειρίζεται έως και 50 τοπικά GWN APs. Το GWN.Cloud προσφέρει απεριόριστη διαχείριση AP, και το GWN Manager προσφέρει διαχείριση λογισμικού AP στην τοποθεσία

 Τα προϊόντα της Grandstream αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ στο επίσημο portal eshop.partnernet.gr, τηλ.: +30 2107100000, [email protected], www.partnernet-ict.com.

close menu