Τεχνολογίες

IceWarp: Η έξυπνη σουίτα με όλες τις απαραίτητες εφαρμογές γραφείου για μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων με τη Forscope

Οι επαγγελματίες που επιδιώκουν την αποτελεσματικότητα, έχουν καθημερινά την ανάγκη να χρησιμοποιούν τα καλύτερα δυνατά εργαλεία λογισμικού, χωρίς να υποχρεώνονται να δαπανούν ένα υπολογίσιμο μέρος των εσόδων τους. Το IceWarp, που διανέμεται στην ελληνική αγορά μέσω της Forscope, παρέχει στους χρήστες μία ολόκληρη σουίτα εργαλείων παραγωγικότητας μέσα από μία μόνο πλατφόρμα (είτε cloudweb based είτε self-hosted), εύκολη στη χρήση και προσαρμόσιμη σε κάθε επιχείρηση.

Καθώς οι επιχειρήσεις παγκοσμίως αναζητούν όλο και περισσότερο εναλλακτικές λύσεις στο Microsoft 365 και στο Google Workspace, με σκοπό να εξοικονομήσουν χρήματα χωρίς να μειώσουν την αποδοτικότητά τους, πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες σε 100 και πλέον χώρες επιλέγουν την αξιόπιστη εναλλακτική του IceWarp.

Το IceWarp προσφέρει μια οικονομικά συμφέρουσα εναλλακτική λύση και στα δύο προϊόντα, με τιμές έως και 50% χαμηλότερες από τη Microsoft και 69% χαμηλότερες από την Google. Έτσι αποτελεί ελκυστική επιλογή, ιδίως για μεσαίες επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς, που επιδιώκουν την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ των επί μέρους ομάδων τους αλλά και ολόκληρου του οργανισμού.

Με γνώση των πραγματικών αναγκών της αγοράς και με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως αξιόπιστος συνεργάτης, το IceWarp έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων οργανισμών, όπως, μεταξύ άλλων, η εθνική αστυνομία της Χιλής και η «Smartwings», η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Τσεχίας.

«Κατανοούμε ότι στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια αποτελούν αδιαπραγμάτευτες ανάγκες για τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Με τη διάθεση του IceWarp στους πελάτες μας, η Forscope διασφαλίζει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια αξιόπιστη, ολοκληρωμένη σουίτα γραφείου που παρέχει ισχυρή προστασία δεδομένων και άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά το κόστος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις. Οι διαδικασίες μας επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν το ίδιο αξιόπιστο, πλήρως αδειοδοτημένο λογισμικό, σε χαμηλότερη τιμή, εξασφαλίζοντας παράλληλα πλήρη νομική συμμόρφωση και υποστήριξη από ειδικούς», τονίζει ο Jakub Sulak, Διευθύνων Σύμβουλος της Forscope.

Εργασιακό περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε εταιρείας

Τα πακέτα cloud του IceWarp παρέχουν στους πελάτες υποδομή server που φιλοξενείται σε επιλεγμένα data centers, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες desktop εφαρμογές με βασικά εργαλεία παραγωγικότητας, συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων εναλλακτικών του IceWarp για Word, Excel, PowerPoint και Outlook.

Όσον αφορά στα πακέτα self-hosted, το IceWarp μπορεί να εγκατασταθεί στους servers της ίδιας της εταιρείας, με πλήρη έλεγχο της εγκατάστασης, της ανάπτυξης και της διαχείρισης. Αυτή η εγκατάσταση απαιτεί συνήθως υποστήριξη IT και γι’ αυτό πολλοί οργανισμοί επιλέγουν την ευκολία της λύσης που βασίζεται στο cloud.

Γιατί το IceWarp είναι ένα περιβάλλον απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη

Τα βασικά πλεονεκτήματα του IceWarp ξεπερνούν την ελκυστική του τιμολόγηση. Το προϊόν παρέχει ένα ευρύ αλλά ξεκάθαρο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, καθώς οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα βασικά εργαλεία για την καθημερινή εργασία γραφείου σε μία ενιαία πλατφόρμα.

Μέσω του παράθυρου περιήγησης, ο χρήστης μπορεί να «τσεκάρει» τα email του, να συντάσσει και να διαχειρίζεται έγγραφά, να επικοινωνεί με τους συναδέλφους του μέσω Team Chat και ταυτόχρονα να διαχειρίζεται τα meetings, το ημερολόγιο, τις σημειώσεις του και πολλά άλλα.

Το IceWarp διαθέτει επίσης applications τόσο για desktops όσο και για κινητά, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες από οποιαδήποτε συσκευή.

Περισσότερος χώρος στο cloud και απόλυτη προστασία

Όλα τα δεδομένα του χρήστη αλλά και της επιχείρησης είναι απολύτως προστατευμένα. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ασφάλεια των αρχείων τους, καθώς αποθηκεύονται αποκλειστικά σε ιδιωτικό cloud, με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά, χωρίς συγκατάθεση. Το cloud του IceWarp διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 1ΤΒ ενώ κάθε χρήστης διαθέτει 200GB στο email του – μέγεθος συγκρίσιμο με όλους τους μεγάλους παρόχους. Σημειώνεται μάλιστα, ότι τα cloud data centers της υπηρεσίας βρίσκονται στην Ευρώπη.

Παράλληλα, το γεγονός ότι το IceWarp λειτουργεί μέσω της δικής του πλατφόρμας, προσφέρει τη δυνατότητα τα αρχεία να μεταφέρονται πάντα μαζί με τους χρήστες, από όπου και αν εκείνοι εργάζονται. Δεν χρειάζεται να υπάρχει καμία ανησυχία για το αν η συσκευή του υποστηρίζει την πλατφόρμα ή απαιτείται κάποια νέα έκδοση.

Μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων συγκριτικά με τον ανταγωνισμό

Εκτός από εύχρηστο περιβάλλον και μέγιστη ασφάλεια, το IceWarp αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να μειώσουν το κόστος, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. Η τιμή των συνδρομητικών προϊόντων του IceWarp είναι τουλάχιστον 50% χαμηλότερη σε σχέση με εκείνη του Microsoft 365 και του Google Workspace. Είναι ενδεικτικό πως αν 300 χρήστες χρησιμοποιούσαν το Microsoft 365 για 5 χρόνια, η εταιρεία τους θα έπρεπε να καταβάλλει πάνω από 210.000 ευρώ, ενώ με την διαδικτυακή πλατφόρμα του IceWarp, το ποσό αυτό δεν θα ξεπερνούσε τα 42.000 ευρώ.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της Forscope, κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει το «πακέτο» που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της, καθώς διατίθενται οι εξής επιλογές: IceWarp

Startup (έως 10 χρήστες), IceWarp Business (10-1000 χρήστες), IceWarp Corporate (πάνω από 1.000 χρήστες) αλλά και το IceWarp Public (για κυβερνητικές υπηρεσίες).

IceWarp, μία στρατηγική λύση για τις αναδυόμενες τάσεις της αγοράς

Την ώρα που η αγορά εξελίσσεται και παρουσιάζει μία τάση προς αναζήτηση νέων και οικονομικότερων εργαλείων εργασίας, το IceWarp μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ενιαίο πακέτο απόδοσης, συνεργασίας και ασφάλειας στην καλύτερη δυνατή τιμή. Στο πολύ άμεσο μέλλον μάλιστα, όλο και περισσότερες εταιρείες αναμένεται να στραφούν προς το προϊόν.

Πρόσφατα η Microsoft αποκάλυψε ότι εντός του τρίτου τριμήνου του 2025 θα έρθει το Exchange Server Subscription Edition (SE), το οποίο θα απαιτεί από τους χρήστες να έχουν συνδρομητικές άδειες cloud (όπως το Exchange Online) ή on-prem αδειες (εγκατεστημένες τοπικά), που θα αγοράζονται με συνδρομητικό μοντέλο. Επομένως, ενώ η εγκατάσταση, η ανάπτυξη και η ενεργοποίηση των παλαιών αδειών για το Exchange 2019 και όλες τις προηγούμενες εκδόσεις θα εξακολουθεί να είναι δυνατή, δεν θα υπάρχουν πλέον ενημερώσεις ή άλλες διορθώσεις που θα κυκλοφορούν από τον κατασκευαστή.

close menu