Έρευνα & Καινοτομία

OMODA&JAECOO: Η Τεχνολογία ενδυναμώνει το μέλλον στην Παγκόσμια Διάσκεψη Καινοτομίας CHERY 2024

Στις 18 Οκτωβρίου, η Παγκόσμια Διάσκεψη Καινοτομίας CHERY 2024, με θέμα «Η Τεχνολογία Ενδυναμώνει το Μέλλον», ξεκίνησε στο Wuhu της Κίνας. Η διάσκεψη αυτή αναδεικνύει πλήρως τις καινοτόμες πρακτικές και τα επιτεύγματα της μητρικής εταιρείας της OMODA&JAECOO, Chery, σε ολόκληρο το πεδίο της τεχνολογίας και συζητά σε βάθος τις προοπτικές της μελλοντικής ανάπτυξης των αυτοκινήτων.

Η μητρική εταιρεία της OMODA&JAECOO δηλώνει ότι θα εξερευνήσει δυναμικά τα «άγνωστα εδάφη» της τεχνολογίας, στοχεύοντας να γίνει «ηγέτης της βιομηχανίας» με διασπαστικές τεχνολογικές καινοτομίες. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, ανακοινώθηκε ένα σχέδιο για τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης υψηλού επιπέδου, με στόχο να επωφεληθούν οι χρήστες από τις καινοτόμες τεχνολογίες.

Στις 18 Οκτωβρίου 2024, η Παγκόσμια Διάσκεψη Καινοτομίας CHERY εγκαινιάστηκε επίσημα στο Wuhu της Κίνας, με κεντρικό θέμα «Η Τεχνολογία Ενδυναμώνει το Μέλλον». Αυτή η διάσκεψη αποτελεί αναβάθμιση της αρχικής «Ημέρας Τεχνολογίας» και έχει επεκταθεί από μία ημερήσια εκδήλωση σε μια εβδομαδιαία γιορτή τεχνολογίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν χιλιάδες καλεσμένοι από κυβερνητικούς φορείς, πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, ειδικούς της βιομηχανίας και παγκόσμιους συνεργάτες. Οι ηγέτες της μητρικής εταιρείας της OMODA&JAECOO ήταν επίσης παρόντες. Η διάσκεψη παρουσίασε συστηματικά τις καινοτόμες πρακτικές και τα επιτεύγματα της μάρκας και συζήτησε σε βάθος την ανάπτυξη του μέλλοντος των αυτοκινήτων, αναδεικνύοντας την ισχυρή παρουσία των κινεζικών αυτοκινητοβιομηχανιών στη διεθνή σκηνή.

Εξερεύνηση Τεχνολογικών Οριζόντων: Μια Τολμηρή Διακήρυξη στην Ευφυΐα
Αξιοποιώντας την ισχυρή υποστήριξη της τεχνολογίας, η μητρική εταιρεία της OMODA&JAECOO έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα το 2024, με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 1,75 εκατομμύρια οχήματα από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο. Με την παράλληλη ανάπτυξη σε νέες ενεργειακές τεχνολογίες και οχήματα καυσίμου, και με αύξηση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά, η εταιρεία κατέγραψε νέα ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες και εντάχθηκε στον κατάλογο των Fortune Global 500.

Η Τεχνολογία Ενδυναμώνει το Μέλλον: Πρόοδος σε Πέντε Κύριους Τομείς Τεχνολογίας
Μετά από 27 χρόνια συνεχούς καινοτομίας, η μητρική εταιρεία της OMODA&JAECOO έχει επιτύχει τεχνολογική υπεροχή και έχει κάνει σημαντικές προόδους σε πέντε βασικούς τομείς: αρχιτεκτονική, ισχύς, έξυπνο κόκπιτ, έξυπνη οδήγηση και οικολογία. Έχουν επιτευχθεί περισσότερες από 10 βασικές τεχνολογικές ανακαλύψεις, προωθώντας την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία στην παγκόσμια σκηνή. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν περισσότερα από 100 εκθέματα, συμπεριλαμβανομένων ανθρωποειδών ρομπότ και μηχανικών σκύλων, τα οποία συνδυάζουν την ευφυή τεχνολογία με τις καθημερινές ανάγκες των χρηστών.

Η Υπόσχεση της Νέας Ενέργειας: Νέα Τεχνολογία Μπαταριών
Η μητρική εταιρεία της OMODA&JAECOO παρουσίασε νέα τεχνολογία μπαταριών που προσφέρει γρήγορη φόρτιση, μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφάλεια. Οι νέες μπαταρίες μπορούν να προσφέρουν 400 χιλιόμετρα αυτονομίας με μόλις πέντε λεπτά φόρτισης, και υποστηρίζουν ηλεκτρική αυτονομία έως και 1.200 χιλιομέτρων για EVs.

Παγκόσμια Στρατηγική Ανάπτυξης: Πωλήσεις που Υπερβαίνουν τις 350,000 Μονάδες
Η OMODA&JAECOO συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική της ανάπτυξη, έχοντας πετύχει πωλήσεις άνω των 350.000 μονάδων παγκοσμίως σε μόλις ενάμιση χρόνο. Η μάρκα σχεδιάζει να επεκταθεί σε περισσότερες από 60 αγορές παγκοσμίως έως το 2025.

close menu