Εκδηλώσεις

Η Search Magic ταράζει τα νερά του eCommerce με διπλή συμμετοχή

Η Search Magic, εδραιώνει τη θέση της ως ένα από τα κορυφαία   SEO Agencies στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στο eCommerce Pharmacy & Beauty Business Summit και στο eCommerce Fashion & Accessories Business Summit, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 30 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου αντίστοιχα, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το eCommerce Pharmacy & Beauty Business Summit επικεντρώνεται στις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του ηλεκτρονικού εμπορίου όσον αφορά στους τομείς της φαρμακευτικής και της ομορφιάς. Το συνέδριο φιλοξενεί επαγγελματίες και ηγετικά στελέχη της βιομηχανίας με αποτέλεσμα να αποτελεί ιδανική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και γνώσεων σχετικά με στρατηγικές marketing, νέες τεχνολογίες και καινοτόμες πρακτικές που αποσκοπούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων του κλάδου. Στόχος του eCommerce Pharmacy & Beauty Business Summit είναι να ενημερώσει στους συμμετέχοντες για τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς και να τους προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία ώστε να ενισχύσουν την παρουσία τους στον ψηφιακό κόσμο και να προσεγγίσουν μεγαλύτερο ακροατήριο.

Εξίσου σημαντική συμμετοχή χαρακτηρίζεται και εκείνη της εταιρείας στο eCommerce Fashion & Accessories Business Summit, το οποίο εστιάζει στις στρατηγικές και τις καινοτομίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο μόδας και αξεσουάρ. Το πρωτοπόρο αυτό συνέδριο προσελκύει επαγγελματίες του χώρου της μόδας με δραστηριότητα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, προσφέροντας μια πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών. Μέσα από ομιλίες στελεχών του κλάδου και ειδικά διαμορφωμένων πάνελ, οι συμμετέχοντες μπορούν να εξερευνήσουν κρίσιμα θέματα όπως η ψηφιακή στρατηγική, οι τάσεις καταναλωτικής συμπεριφοράς και οι νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα το συνέδριο προωθεί την ανάπτυξη και τη συνεργασία στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου μόδας.

Η συμμετοχή της Search Magic στα δύο πρωτοποριακά συνέδρια επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στη διαρκή εξέλιξη. Η εταιρεία αποδεικνύει εμπράκτως ότι συνεχώς προσπαθεί να αναπτύσσει τις υπηρεσίες της και να προσφέρει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου τις καλύτερες δυνατές λύσεις SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ. Αμφότερες οι εκδηλώσεις, στις οποίες θα δώσει δυναμικά το «παρών», αποτελούν σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματίες του κλάδου που επιθυμούν να εξερευνήσουν και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και στρατηγικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ενώ παράλληλα προσφέρουν ιδανικές ευκαιρίες για δικτύωση ανάμεσα σε κορυφαίους ηγέτες της βιομηχανίας.

Περισσότερες πληροφορίες για να λάβετε μέρος στις πρωτοποριακές εκθέσεις eCommerce και να συναντήσετε την ομάδα της Search Magic, θα βρείτε:

TAGS:

close menu