Κυριακή 07-03-2021 | 22:30
9 °c
Athens
10 ° Κυ
12 ° Δε
12 ° Τρ
11 ° Τε
11 ° Πε
  • Συνέδρια
    • Greek ICT Forum
    • e-Government Forum
    • Sm@rt Cities – Digit@l Citizens
    • ICT Security World
  • Ο Παπα-Γα(λ)λος
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
ICTplus
Advertisement
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)
ICTplus
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
ICTplus
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Επέκταση του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής από τον Όμιλο OTE και την Intracom Telecom

Υπηρεσίες Υγείας αντίστοιχες των αστικών κέντρων σε 22 νησιά χάρη στην τεχνολογία

29/07/2020
σε: Επιχειρήσεις, Έργα - Εγκαταστάσεις, Κοινωνική δράση, Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες
Επέκταση του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής από τον Όμιλο OTE και την Intracom Telecom

OTE_Επέκταση ΕΔΙΤ

1
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
13
ΘΕΑΣΕΙΣ
Κοινοποίηση σε FacebookΚοινοποίηση σε Twitter

Την επέκταση του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής (ΕΔΙΤ) σε ακόμη 22 νησιά του βόρειου και του νότιου Αιγαίου, ανέλαβαν ο Όμιλος ΟΤΕ και η Intracom Telecom. Πρόκειται για ένα έργο της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η Υ.ΠΕ.), με το οποίο ακόμη περισσότεροι κάτοικοι κι επισκέπτες των νησιών θα αποκτήσουν ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας του ΕΣΥ, αντίστοιχες με των μεγάλων νοσοκομείων της χώρας, χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθούν από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, χάρη στην τεχνολογία.

Στο αναβαθμισμένο Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής θα ενταχθούν, μέσα στον επόμενο χρόνο, το Αγαθονήσι, ο Άγιος Ευστράτιος, η Ανάφη, η Αντίπαρος, οι Αρκιοί, η Δονούσα, η Κύθνος, η Ηρακλειά, η Θηρασιά, η Θύμαινα, η Κέα, η Κίμωλος, τα Κουφονήσια, οι Λειψοί, η Σέριφος, η Σίκινος, η Σχοινούσα, η Τέλενδος, η Φολέγανδρος, η Χάλκη, τα Ψαρά και η Ψέριμος. Από τους 28 νέους σταθμούς τηλεϊατρικής που θα εγκατασταθούν συνολικά και θα διασυνδεθούν με το υπάρχον δίκτυο, οι 26 θα τοποθετηθούν στα Κέντρα Υγείας και Πολυδύναμα Ιατρεία των νησιών, ένας στο κέντρο αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στην Ελευσίνα και ένας στο Κατάστημα Κράτησης της Κω. Στο πλαίσιο του έργου θα δημιουργηθούν και 90 συστήματα κατ’ οίκον παρακολούθησης ασθενών, των οποίων η μετακίνηση από την οικεία τους στα Κέντρα Υγείας καθίσταται δυσχερής. Το ΕΔΙΤ υλοποιείται με τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό της εταιρείας Cisco.

Μετά την επέκτασή του, το ΕΔΙΤ θα διαθέτει συνολικά 71 μονάδες τηλεϊατρικής, οι οποίες θα ενώνουν 52 νησιά του Αιγαίου με κεντρικά νοσοκομεία της Αττικής και της περιφέρειας. Με τον τρόπο αυτό θα προσομοιώνεται ψηφιακά η φυσική παρουσία του ιατρού στο χώρο που βρίσκεται ο ασθενής και θα μηδενίζεται η απόσταση μεταξύ των πιο απομακρυσμένων νησιών και των μεγάλων νοσοκομείων, περιορίζοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και αεροδιακομιδές, ενώ αποφορτίζονται τα εξωτερικά ιατρεία.

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη μέρα είχα πει ότι για εμάς είναι πρώτα ο Ασθενής. Η επέκταση της τηλεϊατρικής σε 22 νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου έρχεται να παντρέψει τη νησιωτικότητα, η οποία για μας είναι πλεονέκτημα και όρος εθνικής επιβίωσης, με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών σε όλες τις δομές υγείας, που είναι ο μεγάλος μας στόχος ώστε να δημιουργήσουμε το ΕΣΥ του 21ου αιώνα. Στο Υπουργείο Υγείας, εργαζόμαστε καθημερινά ώστε όλο και περισσότεροι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες των όμορφων νησιών μας να απολαμβάνουν καλύτερες, ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας».

Ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό σύμμαχο και για την Υγεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής. Στα χέρια εξειδικευμένων ιατρών, θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για να προσφέρονται υπηρεσίες υγείας αντίστοιχες των μεγάλων αστικών κέντρων, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα νησιά. Είμαστε υπερήφανοι που με αυτό το έργο κάνουμε πράξη το όραμα της COSMOTE, για έναν κόσμο καλύτερο για όλους».

Ο Γενικός Διευθυντής της Intracom Telecom, κ. Νίκος Βελέντζας, σημείωσε: «Έχοντας ως όραμα τη χρήση τεχνολογιών για τη βελτίωση της ποιότητας διαβίωσης των πολιτών και διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία σε υλοποιήσεις τηλεπικοινωνιακών υποδομών & έργων υψηλής τεχνολογίας, συμμετέχουμε ενεργά στην επέκταση ενός σημαντικού έργου το οποίο αναβαθμίζει την εικόνα του συστήματος υγείας. Τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό των νησιωτικών και απομακρυσμένων περιοχών έχουν πλέον τη δυνατότητα να διευρύνουν σταδιακά και αποτελεσματικά τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες υγείας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής της Intracom Telecom».

Εκτός από υπηρεσίες τηλεϊατρικής και τηλεσυμβουλευτικής, το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής προσφέρει υπηρεσίες τηλε-εκπαίδευσης για το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό σε πραγματικό χρόνο. Τόσο η δημιουργία, όσο και η επέκταση του ΕΔΙΤ, χρηματοδοτούνται από το Ε.Π. Βορείου Αιγαίου 2014-2020 και το Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.

Πώς λειτουργεί το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής

Οι μονάδες τηλεϊατρικής εγκαθίστανται στα κέντρα υγείας των νησιών και τα διασυνδέουν με κεντρικά νοσοκομεία της Αττικής και της Περιφέρειας. Κάθε μονάδα αποτελείται από έναν ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, ο οποίος διαθέτει κάμερα υψηλής ευκρίνειας, οθόνη και ειδικά ιατρικά όργανα που αναμεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο τις ενδείξεις των εξετάσεων. Μέσω αυτών, οι γιατροί στα νησιά εξετάζουν τους ασθενείς τους και επικοινωνούν με γιατρούς-συμβούλους των κεντρικών νοσοκομείων, βλέποντας ο ένας τον άλλο σε φυσικό μέγεθος. Μέσω των ιατρικών οργάνων που είναι συνδεδεμένα με την πλατφόρμα, όλες οι ενδείξεις από τις εξετάσεις, που διενεργούνται από τον ιατρό/νοσοκόμο-συνοδό, είναι διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο στον εξειδικευμένο ιατρό-σύμβουλο που συμμετέχει στην εξέταση από κάποια απομακρυσμένη τοποθεσία. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο ασθενής κι ο ιατρός έχουν άμεση επικοινωνία χωρίς παρεμβολές ή καθυστερήσεις στο χρονισμό εικόνας και ήχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα τηλεδιάσκεψης που υπάρχει σε κάθε σταθμό, διευκολύνει την σχέση μεταξύ ιατρού συμβούλου και θεράποντα ιατρού προς όφελος του ασθενούς καθώς επιτρέπει την απρόσκοπτη και άμεση επικοινωνία όλων των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια των ραντεβού.

4 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας

Η επέκταση του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής αποτελεί συνέχεια του έργου της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, που υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ το 2016 έχοντας ως και υπεργολάβο την Intracom Telecom. Με την ολοκλήρωση της υλοποίηση της πρώτης φάσης ανάπτυξης του ΕΔΙΤ, εγκαταστάθηκαν σταθμοί τηλεϊατρικής σε 30 κέντρα υγείας νησιών του Αιγαίου, 12 περιφερειακά και κεντρικά νοσοκομεία κι ένας στο κέντρο επιχειρήσεων του υπουργείου Υγείας. Τα 30 νησιά που καλύπτει ήδη το ΕΔΙΤ είναι η Αμοργός, η Άνδρος, η Αστυπάλαια, η Ικαρία, η Ίος, η Κάλυμνος, η Κάρπαθος, η Κάσος, το Καστελλόριζο, τα Κύθηρα, η Κως, η Λέρος, η Λέσβος, η Λήμνος, η Μήλος, η Μύκονος, η Νάξος, η Νίσυρο, οι Οινούσσες, η Πάρος, η Πάτμος, η Ρόδος, η Σάμος, η Σίφνος, η Σύμη, η Σύρος, η Τήλος, η Τήνος, οι Φούρνοι και η Χίος.

Μέχρι σήμερα, μέσω του ΕΔΙΤ, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 4500 «τηλεραντεβού», 290 εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 68.000 τηλεδιασκέψεις για διάφορα θέματα, με στόχο την υποβοήθηση του έργου των επαγγελματιών υγείας. Το ΕΔΙΤ έχει συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση υπηρεσιών Υγείας που απολαμβάνουν οι κάτοικοι των νησιών και τη μείωση των άσκοπων μετακινήσεων κι αεροδιακομιδών προς τα αστικά κέντρα. Οι πιο συχνές κατηγορίες εξετάσεων μέσω τηλεϊατρικής είναι παιδοψυχιατρικές, ενδοκρινολογικές, διαβητολογικές, ψυχιατρικές και ογκολογικές.

Υπεύθυνη για τη διαχείριση του ΕΔΙΤ είναι η 2η Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, η οποία μέσω του Help desk, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της, διασφαλίζει καθημερινά την ομαλή του λειτουργία.

Λέξεις-κλειδιά: intracom telecomεθνικο δικτυο τηλεϊατρικηςομιλος οτετηλεπικοινωνίες
ΚοινοποίησηTweetΚοινοποίησηΑποστολή
Προηγούμενη δημοσίευση

H INTRALOT υπογράφει συμβόλαιο με την Nederlandse Loterij

Επόμενη δημοσίευση

Η γρήγορη επέκταση στις διεθνείς αγορές είναι ο στόχος της νέας Διοικητικής Ομάδας της Liknoss

Σχετικά Άρθρα

Απεριόριστη επικοινωνία και χρήση ψηφιακών εργαλείων χωρίς περιορισμούς

Απεριόριστη επικοινωνία και χρήση ψηφιακών εργαλείων χωρίς περιορισμούς

05/03/2021
Για 12η συνεχόμενη χρονιά Ο ΟΤΕ στους διεθνείς δείκτες FTSE4Good με κορυφαίες εταιρείες

Ο ΟΤΕ για 2η χρονιά στον διεθνή δείκτη του Bloomberg για την ισότητα των φύλων στο εργασιακό περιβάλλον

05/03/2021
Ίσες ευκαιρίες και κουλτούρα ενσωμάτωσης (inclusion) βρίσκονται στον πυρήνα των προτεραιοτήτων που θέτουν οι επιχειρήσεις

Ίσες ευκαιρίες και κουλτούρα ενσωμάτωσης (inclusion) βρίσκονται στον πυρήνα των προτεραιοτήτων που θέτουν οι επιχειρήσεις

05/03/2021
O Ανδρέας Πετρόπουλος είναι ο νέος Chief Revenue Officer της Convert Group

O Ανδρέας Πετρόπουλος είναι ο νέος Chief Revenue Officer της Convert Group

05/03/2021
Επόμενη δημοσίευση
Η γρήγορη επέκταση στις διεθνείς αγορές είναι ο στόχος της νέας Διοικητικής Ομάδας της Liknoss

Η γρήγορη επέκταση στις διεθνείς αγορές είναι ο στόχος της νέας Διοικητικής Ομάδας της Liknoss

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για την επιλογή των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για την επιλογή των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας

Επιτάχυνση των πληρωμών των φορέων της Κεντρικής Διοίκησης

Συνεργασία Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με ΟΟΣΑ για την απλούστευση των διαδικασιών και τη μείωση της γραφειοκρατίας

Ενισχύεται η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο

Ενισχύεται η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απεριόριστη επικοινωνία και χρήση ψηφιακών εργαλείων χωρίς περιορισμούς

Απεριόριστη επικοινωνία και χρήση ψηφιακών εργαλείων χωρίς περιορισμούς

05/03/2021
Για 12η συνεχόμενη χρονιά Ο ΟΤΕ στους διεθνείς δείκτες FTSE4Good με κορυφαίες εταιρείες

Ο ΟΤΕ για 2η χρονιά στον διεθνή δείκτη του Bloomberg για την ισότητα των φύλων στο εργασιακό περιβάλλον

05/03/2021
Ίσες ευκαιρίες και κουλτούρα ενσωμάτωσης (inclusion) βρίσκονται στον πυρήνα των προτεραιοτήτων που θέτουν οι επιχειρήσεις

Ίσες ευκαιρίες και κουλτούρα ενσωμάτωσης (inclusion) βρίσκονται στον πυρήνα των προτεραιοτήτων που θέτουν οι επιχειρήσεις

05/03/2021
O Ανδρέας Πετρόπουλος είναι ο νέος Chief Revenue Officer της Convert Group

O Ανδρέας Πετρόπουλος είναι ο νέος Chief Revenue Officer της Convert Group

05/03/2021
Ξεκινάει σήμερα η έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού

“Λευκός καπνός” από την Κομισιόν για τo ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού

05/03/2021
Τα διαβατήρια Δανίας, Γροιλανδίας και νησιών Φερόε θα παράγονται στην Ελλάδα

Τα διαβατήρια Δανίας, Γροιλανδίας και νησιών Φερόε θα παράγονται στην Ελλάδα

05/03/2021
ICTplus

© 2021 TEAMWORKS Ανάπτυξη & υποστήριξη:
Core Solutions

Ταυτότητα & Επικοινωνία

  • Ταυτότητα
  • Η εταιρεία
  • Η Ομάδα
  • Όροι χρήσης
  • Ιδιωτικότητα
  • Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)

© 2021 TEAMWORKS Ανάπτυξη & υποστήριξη:
Core Solutions

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. Περισσότερα στη σελίδα Ιδιωτικότητα.