Σάββατο 13-08-2022 | 06:26
9 °c
Athens
7 ° Δε
9 ° Τρ
10 ° Τε
8 ° Πε
7 ° Πα
  • Συνέδρια
    • Greek ICT Forum
    • e-Government Forum
    • Sm@rt Cities – Digit@l Citizens
    • ICT Security World
  • Ο Παπα-Γα(λ)λος
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
ICTplus
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)
ICTplus
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
ICTplus
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Καινοτόμο πιλοτικό πρόγραμμα πυρανίχνευσης με τεχνολογία 5G, τεχνητή νοημοσύνη και drone από Huawei & Nova-Wind

30/06/2022
σε: Uncategorized
Καινοτόμο πιλοτικό πρόγραμμα πυρανίχνευσης με τεχνολογία 5G, τεχνητή νοημοσύνη και drone από Huawei & Nova-Wind
2
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
25
ΘΕΑΣΕΙΣ
Κοινοποίηση σε FacebookΚοινοποίηση σε Twitter

Η Huawei και η Nova – Wind μέλος της United Group, παρουσίασαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα πιλοτικό πρόγραμμα πυρανίχνευσης, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στο Άλσος Συγγρού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βασίζεται στην τεχνολογία 5G, καθώς και στη χρήση αλγορίθμων, τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικών drone. Το πρόγραμμα πυρανίχνευσης, είναι ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης αναγνώρισης ακραίων συμβάντων, όπως πυρκαγιές, με χρήση αισθητήρων και drone ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα με κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προεκτάσεις.

Σε στρατηγικά σημεία του πάρκου τοποθετήθηκαν αισθητήρες που διασυνδέονται με την πλατφόρμα διαχείρισης συμβάντων και το drone. Το drone, πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις επιτήρησης αλλά και έκτακτες πτήσεις στην περίπτωση ενδείξεων από τους αισθητήρες. Για τον εντοπισμό καπνού ή/και φωτιάς γίνεται χρήση ειδικών αλγόριθμων οι οποίοι σε πραγματικό χρόνο αναλύουν την εικόνα και στέλνουν δεδομένα/data στο Κέντρο Ελέγχου επισημαίνοντας τα σημεία ενδιαφέροντος. Σε περίπτωση που, μέσω της κάμερας, το drone εντοπίσει καπνό ή/και πυρκαγιά στέλνει ειδοποίηση (alert) στο κέντρο ελέγχου και σπεύδει στο σημείο που εντοπίστηκε ο καπνός για να επιβεβαιώσει το συμβάν. Στη συνέχεια το drone είτε επιστρέφει στη βάση του, είτε καταγράφει την εξέλιξη της πυρκαγιάς.

Το αποτέλεσμα είναι ο άμεσος προσδιορισμός του σημείου εκκίνησης της πυρκαγιάς, η παρακολούθηση απομακρυσμένων περιοχών σε πραγματικό χρόνο, η έγκαιρη οπτική ανίχνευση καπνού ή/και πυρκαγιάς, η προστασία της ανθρώπινης ζωής και o περιορισμός της έκθεσης σε κινδύνους, καθώς και η παρακολούθηση της εξέλιξης της πυρκαγιάς.

Η Huawei στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Elevate Greece, δημιουργίας Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων, συνεργάστηκε με την PROBOTEK και ανέλαβε τη χρηματοδότηση του πιλοτικού προγράμματος.

Η Nova–Wind συμμετέχει ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος κάλυψης συνδεσιμότητας.

Η νεοφυής επιχείρηση PROBOTEK, προσφέρει τη λύση του συστήματος έγκαιρης πυρανίχνευσης. 

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του πιλοτικού προγράμματος παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ.: Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γεώργιος Γεωργαντάς, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γεώργιος Μάριος Καραγιάννης, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Kedzia Radoslaw, Vice President  Huawei CEE & Nordic Region, Huawei Technologies, Νικόλαος Λάζαρης, Διευθύνων Σύμβουλος Huawei Ελλάδος, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος  της NOVA-WIND, Γεώργιος Δελαπόρτας, CEO/CIO, PROBOTEK, Διονύσης Αυγ. Κυριακόπουλος, Πρόεδρος, Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών. 

Στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, τόνισε:  «Είναι σημαντικό για τη χώρα μας που σε πιλοτικό επίπεδο, γίνεται για πρώτη φορά, εφαρμογή των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στην προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα στην προστασία της εθνικής μας κληρονομιάς. Γιατί ως εθνική κληρονομιά πρέπει να αντιμετωπίζουμε το φυσικό περιβάλλον, την πανίδα και τη χλωρίδα της χώρας μας. Σε αυτήν την προσπάθεια οι τεχνολογίες αιχμής έχουν ξεχωριστό ρόλο, καθώς η συμβολή τους, όχι μόνο στην προστασία των δασών, αλλά γενικότερα στην αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης, μπορεί να είναι καθοριστική. Θέλω να ευχαριστήσω τη Ηuawei Ελλάδος και τη Nova – Wind, καθώς μέσα από τη συνεργασία τους δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί στον τομέα της προληπτικής πυρανίχνευσης, αλλά γενικότερα και σε ό,τι αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και της πρωτογενούς παραγωγής». 

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, κ. Χρίστος Δήμας δήλωσε: «Η σύμπραξη της Huawei και της Nova – Wind με την PROBOTEK παρουσίασε ένα καινοτόμο πιλοτικό πρόγραμμα πυρανίχνευσης αξιοποιώντας την τεχνολογία 5G, την τεχνητή νοημοσύνη, αλγορίθμους και υπερσύγχρονα drones. Πρόκειται για ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και αναγνώρισης ακραίων συμβάντων, όπως πυρκαγιές, που με τη χρήση αισθητήρων και drones αναμένεται να συμβάλλει στην αντιμετώπιση φαινομένων με κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προεκτάσεις. Οι επιχειρηματικές συνέργειες εταιρειών από τον χώρο της τεχνολογίας με τις νεοφυείς επιχειρήσεις του Elevate Greece, αποτελούν ένα καλό παράδειγμα για το πώς μπορούμε αξιοποιώντας το ταλέντο, τις ιδέες και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε να απαντήσουμε στις προκλήσεις της εποχής μας, όπως είναι η κλιματική κρίση. Θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και στους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία, που μας γεμίζουν με την αυτοπεποίθηση πως το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας έχει πλέον την δυνατότητα και τα εργαλεία να πετυχαίνει σπουδαίες συνεργασίες και να πρωταγωνιστεί». 

Από την πλευρά του, ο κ. Διονύσης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών δήλωσε: «Το  Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών διαχειρίζεται το Κτήμα Συγγρού που αποτελεί έναν από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου του Λεκανοπεδίου Αττικής.  Είναι έκτασης 950 περίπου στρεμμάτων, ενώ αποτελεί το μοναδικό εναπομείναν φυσικό δάσος της ευρύτερης περιοχής και ολοκλήρου του λεκανοπεδίου Αττικής.  Έχει δε χαρακτηριστεί τοπίο ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους (ΦΕΚ 968/1991) και ανευρέσεως αρχαιολογικών ευρημάτων και πρόκειται για έναν χώρο με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.  Τα 750 στρ. αποτελούν δάσος χαλέπιας πεύκης και ένας από τους κύριους άξονες μας είναι η πρόληψη των πυρκαγιών που τόσο έχουν επηρεάσει τη χώρα το τελευταία χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό και πέραν των άλλων προληπτικών μέτρων που λαμβάνουμε κάθε καλοκαίρι μας προξένησε μεγάλη χαρά η συνεργασία με τους  Huawei, Nova – Wind και  PROBOTEK ώστε στο χώρο επίβλεψής μας να υλοποιηθεί ένα πιλοτικό έργο πυρανίχνευσης, με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και drone που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ευελπιστούμε το πιλοτικό πρόγραμμα αυτό μετά την ολοκλήρωσή του να αποτελέσει άλλο ένα όπλο στην φαρέτρα για την πρόληψη των πυρκαγιών».   

Ο κ. Νίκος Λάζαρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei δήλωσε: «Στη Ηuawei Ελλάδος πιστεύουμε ακράδαντα ότι τεχνολογίες αιχμής συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων για την κοινωνία και το περιβάλλον. Ως επίσημοι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας Εlevate Greece του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, έχουμε ήδη ενισχύσει οικονομικά νεοφυή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα Τεχνολογιών της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης και τώρα την PROBOTEK με τη χρηματοδότηση του πιλοτικού αυτού προγράμματος προληπτικής πυρανίχνευσης. Προσβλέπουμε δε σε μελλοντικές συνεργασίες με νεοφυείς επιχειρήσεις σε καίριους τεχνολογικούς τομείς προς όφελος της κοινωνίας, της πολιτείας και του φυσικού πλούτου της χώρας μας».

Ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nova & Wind δήλωσε: «H κλιματική κρίση είναι πραγματικότητα και η προστασία της χώρας είναι εθνικό θέμα. Η Nova – Wind, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης με ένα ενδελεχές και πολυποίκιλο πρόγραμμα, πτυχή του οποίου είναι η πυρανίχνευση μέσω της τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στο Άλσος Συγγρού είναι μια απόδειξη ότι μέσω του δικτύου 5G και «έξυπνων» υπηρεσιών μπορούν να προληφθούν ακραία συμβάντα με οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Στην  δράση αυτή συμμετείχαν δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, δείχνοντας ότι είναι απαιτητό να συνεργαστούμε για να προστατέψουμε την πατρίδα μας». 

Λέξεις-κλειδιά: Elevate GreeceHuaweiNova – WindPROBOTEKΓεώργιος ΓεωργαντάςΗuawei ΕλλάδοςΥπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ΤροφίμωνΥπουργείο Ανάπτυξης και ΕπενδύσεωνΧρίστος Δήμας
Κοινοποίηση1Tweet1ΚοινοποίησηΑποστολή
Προηγούμενη δημοσίευση

Check Point Software: Τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη κατά τη χρήση των Social Media

Επόμενη δημοσίευση

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Εντός του Ιουλίου νομοσχέδιο ρύθμισης των αναδυόμενων τεχνολογιών»

Σχετικά Άρθρα

ΕΦΚΑ: Σειρά δράσεων για την αντιμετώπιση της υποβάθμισης της εξυπηρέτησης του πολίτη

Προ των πυλών η Ενιαία Ηλεκτρονική Αίτηση ΚΕΠΑ και η Ενιαία Ιατρική Γνωμάτευση

21/07/2022
Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εφαρμογή των μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας στο Δημόσιο

Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εφαρμογή των μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας στο Δημόσιο

21/07/2022
To Samsung Gaming Hub, η νέα πλατφόρμα streaming και ανακάλυψης παιχνιδιών, τώρα διαθέσιμη στις σειρές Smart τηλεοράσεων και Smart Monitor της Samsung για το 2022

To Samsung Gaming Hub, η νέα πλατφόρμα streaming και ανακάλυψης παιχνιδιών, τώρα διαθέσιμη στις σειρές Smart τηλεοράσεων και Smart Monitor της Samsung για το 2022

01/07/2022
Margrette Vestager: Η Ε.Ε. μπορεί να ηγηθεί στην ψηφιακή καινοτομία

Margrette Vestager: Η Ε.Ε. μπορεί να ηγηθεί στην ψηφιακή καινοτομία

30/06/2022
Επόμενη δημοσίευση
Κυριάκος Πιερρακάκης: «Εντός του Ιουλίου νομοσχέδιο ρύθμισης των αναδυόμενων τεχνολογιών»

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Εντός του Ιουλίου νομοσχέδιο ρύθμισης των αναδυόμενων τεχνολογιών»

Στην δανέζικη Net Company έναντι 235 εκατ. ευρώ πουλήθηκε η Intrasoft International

Εξαγοράζουν το 65,6% της Ιντρακάτ οι Μπάκος, Καϋμενάκης, Εξάρχου – Ο ρόλος Κόκκαλη και όλο το παρασκήνιο

COSMOTE: Λύση «έξυπνης» διαχείρισης απορριμμάτων με τεχνολογία ΝΒ-ΙοΤ στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

COSMOTE: Λύση «έξυπνης» διαχείρισης απορριμμάτων με τεχνολογία ΝΒ-ΙοΤ στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

e-ΕΦΚΑ: Σε ισχύ η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων

Διαγωνισμός 14 εκατ. ευρώ από e-ΕΦΚΑ για ψηφιοποίηση 11 εκατ. ασφαλιστικών αρχείων

ICTplus

© 2022 TEAMWORKS Ανάπτυξη & υποστήριξη:
Core Solutions

Ταυτότητα & Επικοινωνία

  • Ταυτότητα
  • Η εταιρεία
  • Η Ομάδα
  • Όροι χρήσης
  • Ιδιωτικότητα
  • Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)

© 2022 TEAMWORKS Ανάπτυξη & υποστήριξη:
Core Solutions

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. Περισσότερα στη σελίδα Ιδιωτικότητα.