Δευτέρα 04-07-2022 | 03:15
9 °c
Athens
7 ° Δε
9 ° Τρ
10 ° Τε
8 ° Πε
7 ° Πα
  • Συνέδρια
    • Greek ICT Forum
    • e-Government Forum
    • Sm@rt Cities – Digit@l Citizens
    • ICT Security World
  • Ο Παπα-Γα(λ)λος
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
ICTplus
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)
ICTplus
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
ICTplus
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Κυριάκος Πιερρακάκης: Πρόγραμμα 320 εκατ. ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των δήμων της χώρας

17/06/2022
σε: Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ψηφιακός Μετασχηματισμός
Κυριάκος Πιερρακάκης: Πρόγραμμα 320 εκατ. ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των δήμων της χώρας
2
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
26
ΘΕΑΣΕΙΣ
Κοινοποίηση σε FacebookΚοινοποίηση σε Twitter

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι «έξυπνες» πόλεις, η ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών των δήμων με στόχο την ποιοτικότερη καθημερινότητα των πολιτών, «επικοινωνήθηκε» κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο που επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Ρέθυμνο.

Στόχος της κυβέρνησης και του υπουργείου, σύμφωνα με τον κ. Πιερρακάκη, είναι όπως ανέφερε «η Ελλάδα να αλλάξει πάρα πολύ γρήγορα και με όλα όσα συντελούνται από το υπουργείο, θα συνεχίσει να αλλάζει». Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής του νομού Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή, οι δήμαρχοι του νόμου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του οικονομικού, επιχειρηματικού και ξενοδοχειακού κόσμου, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ανέπτυξε το πρόγραμμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό για τον οποίο χθες αναρτήθηκε η πρόσκληση και αφορά 315 δήμους της χώρας οι οποίοι μέσω του ΕΣΠΑ θα μπορέσουν να αναπτύξουν ψηφιακές δράσεις για πολίτες, επαγγελματίες, τουρίστες και υπηρεσίες.

Με την ευκαιρία ο υπουργός τόνισε πως το power pass θα λειτουργήσει από απόψε το βράδυ μιας και «αυτές οι πλατφόρμες απαιτούν πολύ μεγάλη τεχνική προετοιμασία και προτιμούμε να είναι απολύτως λειτουργικές παρά να είναι πρόωρα τα βήματα και να υπάρχουν διάφορες αρρυθμίες, για τη διόρθωση των οποίων θα χρειαστεί χρόνος. Μέχρι το βράδυ θα έχει ανοίξει η πλατφόρμα». Οι δήμαρχοι του νομού ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα των έξυπνων πόλεων μέσω του οποίου, σύμφωνα με τον κ. Πιερρακάκη, «χρηματοδοτούμε όλους τους δήμους της χώρας για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό με συνολικά 320 εκατομμύρια ευρώ. Η Ρώμη δεν φτιάχτηκε σε μία μέρα, αυτό όμως που μπορούμε να πούμε είναι ότι η βελόνα κινείται και μάλιστα με πολύ μεγάλη ταχύτητα και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή, ο κόσμος αγκαλιάζει και βλέπει μία μεγάλη αλλαγή να συντελείται από το κράτος». Όπως είπε 1.400 υπηρεσίες προσφέρονται μέσω ψηφιακών πλατφόρμων οι οποίες είναι «μεγάλης πολυπλοκότητας όπως αυτή του power pass που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην ήταν εφικτό να δημιουργηθεί και να γίνει πραγματικότητα. Εμείς καταφέραμε και την δημιουργήσαμε μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η Ελλάδα αλλάζει πάρα πολύ γρήγορα και θα συνεχίσει να αλλάζει».

Τόνισε μάλιστα ότι στο ενδιαφέρον κυβέρνησης και υπουργείου βρίσκονται τα άτομα της τρίτης ηλικίας και η ψηφιακή τους εξυπηρέτηση: «Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ότι πολλοί συμπολίτες μας μεγαλύτερων ηλικιών αγκαλιάζουν πάρα πολύ αυτές τις αλλαγές, ακριβώς επειδή οι ίδιοι έχουν συνηθίσει, το κράτος πάρα πολλά χρόνια τώρα, να μην τους υπηρετεί με τον τρόπο που θα ήθελαν. Κανείς δεν θέλει να περιμένει σε μία ουρά και να στέκεται. Σίγουρα κάποιοι συνάνθρωποι μας μεγάλης ηλικίας είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με όλη αυτή την τεχνολογία. Βλέπουμε όμως στο taxis όταν έγιναν για παράδειγμα, ψηφιακές οι φορολογικές δηλώσεις, ότι έβαλαν για την ηλικία αυτή πλάτη οι λογιστές. Υπάρχουν όμως στις ελληνικές οικογένειες και οι νεότεροι που βοηθούν τα πιο ηλικιωμένα μέλη και από κει και πέρα εμείς ως υπουργείο σχεδιάζουμε μία σειρά προγραμμάτων όπως ο ψηφιακός συμπαραστάτης, που σύντομα θα είναι έτοιμος μέσω των ΚΕΠ όπου θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή». Επισήμανε δε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό «το κράτος να μπορέσει να ξεκινήσει να λειτουργεί με επίκεντρο τον πολίτη και όχι τον εαυτό του, όπως αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες».

Η δεύτερη μέρα στην Κρήτη ξεκίνησε συναντώντας εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνης. Τα ψηφιακά έργα φτάνουν σε κάθε σημείο της Ελλάδας για να συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής όλων. @th_livanios @gkefalogiannis pic.twitter.com/f1NN51kkIH

— Kyriakos Pierrakakis (@Pierrakakis) June 17, 2022

Σχετικά με το πως έχουν ανταποκριθεί οι δήμοι στην Κρήτη ο υπουργός είπε: «Υπάρχουν δήμοι που έχουνε βγει πάρα πολύ μπροστά και άλλοι δήμοι που είναι συγκριτικά πιο πίσω σε σχέση με αυτά τα προγράμματα της ψηφιακής μεταρρύθμισης. Επικοινωνήσαμε με τους φορείς και τους δημάρχους το πρόγραμμα και όλα όσα αφορούν τη δική τους στρατηγική και το πρόγραμμά τους διότι, ως υπουργείο αυτό το οποίο εμείς ζητούμε, είναι να δώσουμε αυτά τα 320 εκατομμύρια στους δημάρχους για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τη δική τους στρατηγική. Δεν πρέπει να έρθει η κυβέρνηση, δεν πρέπει να έρθει το υπουργείο και να πούμε στους δήμους ποιο θα είναι το πρόγραμμά τους και η στρατηγική τους. Εμείς θα σταθούμε επικουρικά, θα τους βοηθήσουμε. Αυτό κάνουμε και αυτός είναι ο λόγος που, μέσω αυτού του εργαλείου -μαζί με τα άλλα εργαλεία που έχει αναπτύξει η κυβέρνηση όπως για παράδειγμα του “Αντώνης Τρίτσης” ή άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα- βλέπουμε να τρέχει ο κάθε δήμος και να χτίζει μία στρατηγική για το πώς θα εξυπηρετήσει τους πολίτες του καλύτερα. Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι ότι πάρα πολύ σύντομα ακόμη και εκείνοι που είναι πιο πίσω θα προχωρήσουν μπροστά.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων είναι ο στόχος μας διότι αυτή είναι η δουλειά του κράτους: να υπηρετεί καλύτερα και απλούστερα τους πολίτες και για αυτό υπάρχουν και τα εργαλεία που είτε αφορούν το περιβάλλον είτε αφορούν τους πολίτες ή αφορούν τις υπηρεσίες, το δήμο ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή της καθημερινότητας. Όλα αυτά καταλήγουν σε αυτόν. Εξυπηρετούνται οι πολίτες και οι επιχειρήσεις καλύτερα. Αυτό το οποίο υπάρχει είναι ένα πολύ συγκεκριμένο κονδύλι με βάση τον πληθυσμό του κάθε Δήμου. Εμείς ορίσαμε πολύ συγκεκριμένα εργαλεία έτσι ώστε κάθε Δήμος να γνωρίζει ποιος είναι ο προϋπολογισμός του, έχουμε ορίσει ένα μενού επιλογών και έχουμε δώσει τα κλειδιά στους δήμους και στο δήμαρχο για να κάνει τις επιλογές του και τη στρατηγική του».

Αυτό, όπως ανέφερε ο κ. Πιερρακάκης, είναι το πιο σωστό: «Θα είμαστε μαζί με το δήμαρχο, δεν θα είμαστε απέναντι, αλλά πρέπει οι δήμαρχοι, μιας και αυτούς εκλεγεί ο κόσμος και είναι στην πρώτη γραμμή, εκείνοι να κάνουν τη στρατηγική για τον κάθε δήμο. Αυτό είναι το δημοκρατικά σωστό, αυτό είναι το τεχνοκρατικά αρτιότερο».

Σύμφωνα με τον υφυπουργό κ. Λιβάνιο, «υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών. Έως τις 31 Οκτωβρίου μπορούν να καταθέσουν οι δήμοι τις προτάσεις τους και το σημαντικό είναι ότι κάθε δήμος και οι πέντε δήμοι του νομού Ρεθύμνου, έχουν συγκεκριμένο ποσό ο καθένας ώστε να το διαχειριστούν. Το γνωρίζουν εκ των προτέρων οι δήμαρχοι, δεν υπάρχει ανταγωνιστική διαδικασία και ο κάθε δήμος μπορεί να επιλέξει από μία δεξαμενή 40 δράσεων ψηφιακών, ανάλογα με τις ανάγκες του, ανάλογα με το επίπεδο ωριμότητας που βρίσκεται ο κάθε δήμος, προκειμένου να προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την ψηφιακή αναβάθμιση μεταρρύθμιση και ενίσχυση πολιτών και υπηρεσιών».

Κάθε δήμος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μπορεί κάποιοι δήμοι να είναι μικρότεροι πληθυσμιακά σε σχέση με άλλους δήμους αλλά όπως τόνισε ο υφυπουργός «σε κάθε περίπτωση μπορούν μέσα από την δεξαμενή να επιλέξουν τις δράσεις εκείνες, να τις αναπτύξουν και να προβάλουν και να αξιοποιήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου τους. Για παράδειγμα τον τουρισμό, τον αγροτουρισμό, τη γεωργική παραγωγή, την ελαιοπαραγωγή, διάφορα πράγματα που μπορούν να ενταχθούν στο πλαίσιο των έξυπνων πόλεων, από έξυπνες διαβάσεις, για παράδειγμα, πεζών, δράσεις ψηφιακές σε περιοχές τουριστικές. Μπορούμε πλέον να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια, για παράδειγμα, των διερχομένων, την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των τουριστών, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να επιλεχθούν για να βελτιωθεί η καθημερινότητα και ο τρόπος ζωής στους δήμους. Κάθε δήμος μπορεί στο εξής να έχει τα δικά του εργαλεία και αυτό είναι σημαντικό».

Για υπουργείο και πολιτική ηγεσία που έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα στους στόχους της έκανε λόγο ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισημαίνοντας το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει συνεργασία υπηρεσιακών παραγόντων, υπηρεσιών των δήμων, φορέων: «Με στόχο το όφελος των πολιτών, η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια φαίνεται καθημερινά και είναι σημαντικό ότι σήμερα από την Κρήτη προχωράμε ως κυβέρνηση και ως υπουργείο στο πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα για τις έξυπνες πόλεις κάτι που ζητούσε η τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια», τόνισε.

Λέξεις-κλειδιά: Κυριάκος ΠιερρακάκηςΤοπική ΑυτοδιοίκησηΨηφιακός Μετασχηματισμός Δήμων
Κοινοποίηση1Tweet1ΚοινοποίησηΑποστολή
Προηγούμενη δημοσίευση

Προσωπικός γιατρός: “Ποινή” 10% στη συμμετοχή στα φάρμακα για όσους δεν εγγραφούν στο σύστημα

Επόμενη δημοσίευση

Δοκιμές στην Εγνατία οδό με καινοτόμες τεχνολογίες που υπόσχονται να αυξήσουν την ανθεκτικότητα του Ελληνικού οδικού δικτύου

Σχετικά Άρθρα

Έρχονται καινοτομίες για την οργάνωση και λειτουργία των Δικαστηρίων

Γιάννης Οικονόμου: Επιπλέον 90 εκατ. ευρώ στους δήμους για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους

01/07/2022
Χάρης Μπρουμίδης: Η Vodafone έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το μετασχηματισμό της σε εταιρεία τεχνολογίας

Χάρης Μπρουμίδης: Η Vodafone έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το μετασχηματισμό της σε εταιρεία τεχνολογίας

01/07/2022
Υπερταμείο: Άμεσες επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ έως το 2024 – Oι τρεις «mega» δείκτες απόδοσης

Υπερταμείο: Άμεσες επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ έως το 2024 – Oι τρεις «mega» δείκτες απόδοσης

01/07/2022
Κωστής Χατζηδάκης: Επανάσταση στην αγορά εργασίας η Ψηφιακή Κάρτα

Κωστής Χατζηδάκης: Επανάσταση στην αγορά εργασίας η Ψηφιακή Κάρτα

01/07/2022
Επόμενη δημοσίευση
Δοκιμές στην Εγνατία οδό με καινοτόμες τεχνολογίες που υπόσχονται να αυξήσουν την ανθεκτικότητα του Ελληνικού οδικού δικτύου

Δοκιμές στην Εγνατία οδό με καινοτόμες τεχνολογίες που υπόσχονται να αυξήσουν την ανθεκτικότητα του Ελληνικού οδικού δικτύου

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μοναδικές προσφορές στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μοναδικές προσφορές στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Η Lenovo ανοίγει επίσημα την πρώτη μονάδα παραγωγής της στην Ευρώπη στο Ullo της Ουγγαρίας

Η Lenovo ανοίγει επίσημα την πρώτη μονάδα παραγωγής της στην Ευρώπη στο Ullo της Ουγγαρίας

Υπογράφηκε στο Παρίσι η διακήρυξη του Διαστημικού Κλιματικού Παρατηρητηρίου με συμμετοχή της Ελλάδας

Υπογράφηκε στο Παρίσι η διακήρυξη του Διαστημικού Κλιματικού Παρατηρητηρίου με συμμετοχή της Ελλάδας

ICTplus

© 2022 TEAMWORKS Ανάπτυξη & υποστήριξη:
Core Solutions

Ταυτότητα & Επικοινωνία

  • Ταυτότητα
  • Η εταιρεία
  • Η Ομάδα
  • Όροι χρήσης
  • Ιδιωτικότητα
  • Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)

© 2022 TEAMWORKS Ανάπτυξη & υποστήριξη:
Core Solutions

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. Περισσότερα στη σελίδα Ιδιωτικότητα.