Δευτέρα 01-03-2021 | 05:31
7 °c
Athens
8 ° Δε
10 ° Τρ
10 ° Τε
12 ° Πε
14 ° Πα
  • Συνέδρια
    • Greek ICT Forum
    • e-Government Forum
    • Sm@rt Cities – Digit@l Citizens
    • ICT Security World
  • Ο Παπα-Γα(λ)λος
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
ICTplus
Advertisement
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)
ICTplus
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
ICTplus
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Νέα τηλεοπτική σεζόν στην COSMOTE TV με all-star cast πρεμιέρες σειρών σε Α’ προβολή

07/09/2020
σε: Media, Τηλεπικοινωνίες
Στην COSMOTE TV οι μάχες της Εθνικής Ελλάδας στο UEFA Nations League

COSMOTE TV

1
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
9
ΘΕΑΣΕΙΣ
Κοινοποίηση σε FacebookΚοινοποίηση σε Twitter

Ραντεβού με νέες σειρές δίνουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV για τηντηλεοπτική σεζόν 2020-21, που περιλαμβάνει δυνατές πρεμιέρες με ηχηρά ονόματα ηθοποιών και δημιουργών, που θα κάνουν Α΄ τηλεοπτική προβολή αμέσως μετά το εξωτερικό.

Μεταξύ των τίτλων που ξεχωρίζουν, είναι το ανανεωμένο “Fargo” του Νόα Χόλεϊ με τον Κρις Ροκ, το “A Confession” με τον Μάρτιν Φρίμαν, το πολυσυζητημένο “Gangs of London“, το “The Comey Rule” του Μπίλι Ρέι (Captain Phillips, Richard Jewell), η σειρά ντοκιμαντέρ “Enslaved” με αφηγητή και παρουσιαστή τον Σάμιουελ Ελ. Τζάκσον και πολλά άλλα.

Προορισμός για τις πρεμιέρες της σεζόν, είναι το COSMOTE SERIES HDκαι το κανάλιCOSMOTE SERIES MARATHON HD που επιστρέφει “στον αέρα” της COSMOTE TV και θα προβάλλει όλα τα επεισόδια των σειρών back-2-back. Τα νέα επεισόδια θα είναι, επίσης, διαθέσιμα μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (υπηρεσία COSMOTE TV Plus), στον οποίο βρίσκουμε πάνω από 110 σειρές και 180 κύκλους επεισοδίων.

Ειδικότερα, όσοι είναι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν ακόμα πιο εύκολα στον κατάλογο και να βρουν το είδος σειράς που τους ταιριάζει. Η νέα COSMOTE TV είναι προσβάσιμη μέσα από app στο COSMOTE TV Wi-Fi Android TV Box, σε smart τηλεοράσεις: Samsung, Sony και σύντομα LG και σε φορητές συσκευές (tablets, smartphones) και μέσα από browser σε PCs/laptops.

Οι σειρές του COSMOTE SERIES HD
Ο νέος κύκλος επεισοδίων της βραβευμένης με Χρυσή Σφαίρα και Emmy® αστυνομικής σειράς ανθολογίας  “Fargo” του Νόα Χόλεϊ μας μεταφέρει στο Κάνσας του Μιζούρι της δεκαετίας του ‘50, όπου μετά από τα δύο μεγάλα μεταναστευτικά κύματα, στην περιοχή κυριαρχούν δύο συνδικάτα εγκληματιών. Αρχηγοί των συνδικάτων, μία οικογένεια Ιταλών και μία Αφροαμερικανών.

Στον πρώτο του ρόλο ως πρωταγωνιστής σε τηλεοπτική σειρά, ο βραβευμένος με 4 Emmy και 3 Grammy®, Κρις Ροκ, υποδύεται τον αρχηγό και πατέρα της οικογένειας των Αφροαμερικανών που με στόχο τη διατήρηση της ειρήνης και τον καθορισμό του ελέγχου της αγοράς των ναρκωτικών και του τοπικού εγκλήματος, ανταλλάσσει τον γιο του με τον γιο του εχθρού του. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο αρχηγός της μαφίας του Κάνσας οδηγείται στο νοσοκομείο για μία εγχείρηση ρουτίνας και πεθαίνει. Στη σειρά πρωταγωνιστούν, επίσης, η Ούζο Αντούμπα του Orange is the New Black, ο Μπεν Γουίσοου (A Very English Scandal, O Αστακός, Cloud Atlas), ο Τζακ Χιούστον (Hail Caesar!, American Hustle) κ.α.

Ο 4ος κύκλος του “Fargo” θα κάνει Α΄ προβολή με διπλό επεισόδιο στο COSMOTE SERIES HD αμέσως μετά την πρεμιέρα του στις ΗΠΑ, την Δευτέρα 28/9 στις 22.00.

Βασισμένη στο πολύκροτο βιβλίο του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμι, η μίνι σειρά “The Comey Rule” εισβάλλει στα άδυτα των μυστικών υπηρεσιών και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της σύγκρουσης του Κόμι με τον 45ο πρόεδρο των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ, κατά την περίοδο της διαμάχης του με την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον (Τρίτη 29/9, 22.00 – Πρεμιέρα αμέσως μετά τις ΗΠΑ). Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Τζεφ Ντάνιελς (Dumb & Dumber), Μπρένταν Γκλίσον (Assassin’s Creed), Μάικλ Κέλι (House of Cards) και η βραβευμένη με OSCAR Χόλι Χάντερ (The Piano).

Τα δεινά της δουλείας και οι πληγές που έχει αφήσει στην πάροδο των αιώνων, παρουσιάζονται μέσα από πραγματικές και δραματοποιημένες αφηγήσεις, ιστορικές αναδρομές, αλλά και επιτόπιες έρευνες της νέας παραγωγής της Fremantle “Enslaved“. Στην παρουσίαση βρίσκουμε τον Σάμιουελ Ελ. Τζάκσον (Pulp Fiction, The Hateful Eight, Avengers) (Τρίτη 15/9, 21.00 – Πρεμιέρα αμέσως μετά τις ΗΠΑ).

Οι φαν της κωμωδίας θα απολαύσουν την Κυριακή 20/9, στις 22.00 το πρώτο επεισόδιο της μίνι βρετανικής σειράς “McDonalds & Dodds“, το οποίο μας συστήνει ένα αταίριαστο ντουέτο ντετέκτιβ. Οι δυο τους δεν αργούν να έρθουν σε σύγκρουση, αλλά γρήγορα συνειδητοποιούν ότι ακριβώς αυτές οι διαφορές, είναι και το ατού που θα τους μετατρέψει σε ένα αχτύπητο δίδυμο.

Επίσης, μέσα στον Σεπτέμβριο, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν σε Α΄ τηλεοπτική προβολή αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα τους, το δράμα εποχής “The Singapore Grip“, το σενάριο του οποίου επιμελείται ο βραβευμένος με OSCAR Κρίστοφερ Χάμπτον (Η Εξιλέωση, Dangerous Liaisons) (Δευτέρα 14/9, 21.00), καθώς και την επιστροφή του πολυτάλαντου Τζέιμς Κόρντεν με το “The Late Late Show with James Corden“, ο οποίος για 7η συνεχή χρονιά θα φιλοξενεί την αφρόκρεμα του παγκοσμίου καλλιτεχνικού στερεώματος (Πέμπτη 10/9, 21.00).

Οι σειρές του COSMOTE SERIES MARATHON HD τον Σεπτέμβριο:
Το κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD επιστρέφει την Παρασκευή 4/9 στις 18.00, κάνοντας πρεμιέρα με το αστυνομικό δράμα “A Confession” από τον παραγωγό των Philomena και Stan and Ollie, που ξετυλίγει μία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ιστορία εξαφάνισης. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο βραβευμένος Μάρτιν Φρίμαν (Fargo, Black Panther, Sherlock), ο οποίος ενσαρκώνει έναν ντετέκτιβ που αποπέμφθηκε από το σώμα, έχοντας παρακάμψει όλες τις διαδικασίες και αστυνομικά πρωτόκολλα στο κυνήγι ενός δολοφόνου. Στην υποψήφια για BAFTA σειρά, πρωταγωνιστεί, επίσης, η Ιμέλντα Στόντον (Vera Drake, Downton Abbey, Maleficent: Mistress of Evil).

Η πολυσυζητημένη βρετανική σειρά, “Gangs of London” που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και έχει πάρει ήδη “πράσινο φως” για 2ο κύκλο επεισοδίων, παρουσιάζει μια ιστορία εκδίκησης που ξεκινά μετά τη βάναυση δολοφονία του αρχηγού της ισχυρότερης μαφιόζικης οικογένειας του Λονδίνου. Όταν ο γιος του (Τζο Κόουλ – Peaky Blinders, Black Mirror) πασχίζει να ανακαλύψει τους δράστες, οι ενδιαφερόμενοι για την πρωτοκαθεδρία και την απόκτηση του θρόνου επιδίδονται σε ένα βίαιο κρεσέντο εγκληματικών δραστηριοτήτων με ολέθριες συνέπειες (Κυριακή 13/9, 21.00).

Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά best sellers βιβλίων, η σειρά “Les Norton” με τους Αλεξάντερ Μπέρτραντ (Home and Away), Ρέμπελ Γουίλσον (Pitch Perfect) και Κέιτ Μποξ (Riot) παρουσιάζει έναν αντισυμβατικό ήρωα που μαγεύεται από τις “ένοχες” απολαύσεις του Σίδνεϋ, όταν εγκαταλείπει την επαρχιακή πόλη στην οποία ζούσε και πιάνει δουλειά σε ένα παράνομο καζίνο (Παρασκευή 25/9, 18.00).

Το “Deutschland ‘89” που αποτελεί το τέλος της τριλογίας Deutschland ‘83 και ‘86, ξεκινά με την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και ακολουθεί τους κεντρικούς χαρακτήρες στις πρώτες ημέρες μιας επανενωμένης Γερμανίας που πρέπει να επανεφεύρει την ταυτότητά της. Οι ήρωες, οι κατάσκοποι της εθνικής ασφάλειας, βρίσκονται σε ένα δραματικό σταυροδρόμι, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Στα νέα επεισόδια ακολουθούμε τον υπερκατάσκοπο Μάρτιν αποφασισμένο να φέρει τους δράστες των πολιτικών και πολεμικών εγκλημάτων στη δικαιοσύνη και να ολοκληρώσει την αποστολή του (Σάββατο 26/9, 20.00 – αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία).

Αμέσως μετά την πρεμιέρα τους σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία αντίστοιχα, θα παρακολουθήσουμε τις νέες περιπέτειες του πικρόχολου, απογοητευμένου καθηγητή βιολογίας (Πάτον  Όσβαλτ) στην 3η σεζόν της κωμικής σειράς “A.P BIO” (Σάββατο 5/9, 16.00), καθώς και την ηρωίδα της σειράς “I Hate Suzie“, μία 40χρονη πρώην έφηβη ποπ σταρ και νυν ηθοποιό σε σαπουνόπερες να βλέπει την προσωπική της ζωή να διαλύεται, όταν μια άσεμνη φωτογραφία της με παρτενέρ όχι τον σύζυγό της αλλά κάποιον άγνωστο, διαρρέει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Σάββατο 5/9, 20.00). Το πρόγραμμα του COSMOTE SERIES HD περιλαμβάνει, ακόμα, τη σειρά του BBC “Guilt“, μια μαύρη κωμωδία παρεξηγήσεων από τον παραγωγό του “Urban Myths”, στην οποία δύο αδέρφια μπλέκουν σε μία απίστευτη περιπέτεια, όταν λανθασμένα θεωρούν ότι σκοτώνουν έναν πεζό με το αυτοκίνητό τους (Παρασκευή 18/9, 18.00).

Η σειρά “Gold Digger” της ITV περιστρέφεται γύρω από τη Τζούλια (Τζούλια Όρμοντ – Mad Men), μια ώριμη, ευκατάστατη γυναίκα, που ερωτεύεται έναν κατά πολύ νεότερό της άντρα και προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στην οικογένεια και το ευρύτερο περιβάλλον της. Με νωπές τις μνήμες από την συναισθηματική προδοσία του συζύγου της, που την εγκατέλειψε, η Τζούλια αποφασίζει να αναζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο του αινιγματικού νεαρού (Παρασκευή 11/9, 18.00).

Πέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση της κόρης του, ο Δανός αστυνομικός Ρολφ ανακαλύπτει ένα μοιραίο λάθος στην κρατική βάση δεδομένων DNA, που μπορεί να τον οδηγήσει στην εύρεση του παιδιού. Η υπόθεση ανοίγει εκ νέου, και όλα δείχνουν ότι η κόρη του έχει πέσει θύμα κυκλωμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων. Με πλούσια γυρίσματα σε Δανία, Γαλλία και Πολωνία, η σειρά “DNA“, από τους δημιουργούς του “The Killing”, ξεχωρίζει για τις έντονες ανατροπές και την αγωνιώδη πλοκή της (Σάββατο 12/9, 22.00).

Με φόντο το Μαρόκο της δεκαετίας του ’50, η σειρά “Little Birds” από τον σκηνοθέτη των “The Affair” και “House of Cards”, παρακολουθεί τις ζωές δύο, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους γυναικών και των εραστών τους, που αλληλοσυνδέονται επικίνδυνα τη νύχτα της ανεξαρτησίας της Αφρικανικής χώρας (Κυριακή 27/9, 22.00).

Ένα αταίριαστο δίδυμο με ροπή προς την βία, επιδίδεται σε ένα αδυσώπητο δολοφονικό κρεσέντο εκδίκησης στους δρόμους του Λονδίνου. Η σειρά του BBC “We Hunt Together” παρουσιάζει μια μοντέρνα, στυλιζαρισμένη εκδοχή του Μπόνι και Κλάιντ, με τους δυο χαρισματικούς εγκληματίες να παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, απέναντι στους δυο αποφασισμένους αστυνομικούς που τους καταδιώκουν (Παρασκευή 18/9, 22.00).

Έρχονται τη σεζόν 2020-21
Τέλος, μέσα στη νέα τηλεοπτική σεζόν στην COSMOTE TV θα υποδεχτούμε νέα επεισόδια από επιτυχημένες παραγωγές, όπως “FBI” (3η σεζόν), “FBI: Most Wanted” (2η σεζόν), “The Resident“ (4η σεζόν), “New Amsterdam“ (4η σεζόν), “My Brilliant Friend” (3η σεζόν), “The Good Fight“ (5ος κύκλος), The Great,(2η σεζόν) “The Spanish Princess“ (Μέρος 2ο), “A Discovery of Witches” (2η σεζόν), “Magnum P.I.“ (3η σεζόν), “The Rookie” (3η σεζόν), “MacGyver” (5η σεζόν) “Charmed” (3η σεζόν), “Zoey’s Extraordinary Playlist” (2η σεζόν), “A Million Little Things” (3η σεζόν), “Riviera” (3η σεζόν), “Manifest” (3η σεζόν), “Peaky Blinders” (5ος κύκλος), “Grantchester” (6η σεζόν) και “The Last Kingdom“ (5ος κύκλος).

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα της COSMOTE TV, αναμένονται, επίσης, νέοι τίτλοι, όπως το βασισμένο σε αληθινά γεγονότα “Small Axe“, το επικό “Romulus” που εξιστορεί την δημιουργία της Ρώμης, το κοινωνικό “Life & Us“, το “The Equalizer” με την Κουίν Λατίφα, που θα προβάλλεται αμέσως μετά την Αμερική, αποκλειστικά στην COSMOTE TV κ.α.

Λέξεις-κλειδιά: COSMOTECOSMOTE TV
ΚοινοποίησηTweetΚοινοποίησηΑποστολή
Προηγούμενη δημοσίευση

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η LG διοργανώνει τον διαγωνισμό LG Skills and Drills 2020

Επόμενη δημοσίευση

H TCL “κυριαρχεί| στην φετινή IFA στις νεότερες κατηγορίες προιόντων

Σχετικά Άρθρα

Huawei: O COVID-19 έκλεισε πολλές πόρτες, αλλά η καινοτομία προσφέρει ένα παράθυρο ελπίδας

Huawei: O COVID-19 έκλεισε πολλές πόρτες, αλλά η καινοτομία προσφέρει ένα παράθυρο ελπίδας

26/02/2021
Η Intracom Telecom διακρίθηκε με το βραβείο “Outstanding Contribution to TM Forum assets”

Το εργαστήριο δοκιμών της Intracom Telecom διαπιστεύθηκε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17025:2017

26/02/2021
Το ΕΚΟΜΕ στο European Film Market της 71ης Berlinale

Το ΕΚΟΜΕ στο European Film Market της 71ης Berlinale

26/02/2021
Για 12η συνεχόμενη χρονιά Ο ΟΤΕ στους διεθνείς δείκτες FTSE4Good με κορυφαίες εταιρείες

Με αύξηση εσόδων έκλεισε το τέταρτο τρίμηνο ο Όμιλος ΟΤΕ

26/02/2021
Επόμενη δημοσίευση
H TCL “κυριαρχεί| στην φετινή IFA στις νεότερες κατηγορίες προιόντων

H TCL "κυριαρχεί| στην φετινή IFA στις νεότερες κατηγορίες προιόντων

Η TP-Link παρουσιάζει την ολοκαίνουργια Omada – την πιο έξυπνη λύση Cloud για τη δικτύωση των επιχειρήσεων

Η TP-Link παρουσιάζει την ολοκαίνουργια Omada - την πιο έξυπνη λύση Cloud για τη δικτύωση των επιχειρήσεων

Ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία ο 10ος Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

Ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία ο 10ος Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

Η Telefónica Tech, εξαγόρασε την βρετανική εταιρεία κυβερνοασφάλειας iHackLabs

Η Telefónica Tech, εξαγόρασε την βρετανική εταιρεία κυβερνοασφάλειας iHackLabs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Huawei: O COVID-19 έκλεισε πολλές πόρτες, αλλά η καινοτομία προσφέρει ένα παράθυρο ελπίδας

Huawei: O COVID-19 έκλεισε πολλές πόρτες, αλλά η καινοτομία προσφέρει ένα παράθυρο ελπίδας

26/02/2021
Ενημερωτική ημερίδα της Epsilon Net για τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Ενημερωτική ημερίδα της Epsilon Net για τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

26/02/2021
Ψηφιακό Συνέδριο της Check Point για την Ψηφιακή Ασφάλεια στον Δημόσιο τομέα

Το Security Report της Check Point Software αποκαλύπτει το μέγεθος της παγκόσμιας πανδημίας στον κυβερνοχώρο

26/02/2021
Ο Χρίστος Δήμας στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Έρευνας & Καινοτομίας της Ε.Ε για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης

Ο Χρίστος Δήμας στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Έρευνας & Καινοτομίας της Ε.Ε για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης

26/02/2021
Η Kaspersky αναλύει την κατάσταση του stalkerware το 2020 – τη χρονιά της πανδημίας

Η Kaspersky αναλύει την κατάσταση του stalkerware το 2020 – τη χρονιά της πανδημίας

26/02/2021
Η Intracom Telecom διακρίθηκε με το βραβείο “Outstanding Contribution to TM Forum assets”

Το εργαστήριο δοκιμών της Intracom Telecom διαπιστεύθηκε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17025:2017

26/02/2021
ICTplus

© 2021 TEAMWORKS Ανάπτυξη & υποστήριξη:
Core Solutions

Ταυτότητα & Επικοινωνία

  • Ταυτότητα
  • Η εταιρεία
  • Η Ομάδα
  • Όροι χρήσης
  • Ιδιωτικότητα
  • Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΥΛΙΚΟ – ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HW)
    • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SW)
    • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
    • ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – TABLETS
    • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • STARTUPS
    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
    • ΕΞΑΓΟΡΕΣ & ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΗ
    • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΓΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
    • Ο ΠΑΠΑ-ΓΑΛ(Λ)ΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ
  • PLUS
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
    • ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
    • ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (R&D)
    • ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
    • MEDIA(ΚΑ)

© 2021 TEAMWORKS Ανάπτυξη & υποστήριξη:
Core Solutions

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies. Περισσότερα στη σελίδα Ιδιωτικότητα.